Sztárok

35 éve a legnagyobb boldogságban: így táncol Goldie Hawn és Kurt Russell

Kevés olyan ismert pár van, mint Goldie Hawn és Kurt Russell, akik hosszú ideje bizonyítják, hogy létezhet évtizedeken át tartó szerelem. Legújabb, közösségi oldalukra feltöltött videójuk is ezt támasztja alá.

Amikor Goldie Hawnt megkérdezték, még mindig nem gondolkoznak-e házasságon, hiszen Kurt Russell már három évtizede hűséges és szerető társa, a színésznő csak mosolygott. „A hosszan tartó kapcsolat nem a házasságról szól. Sokkal inkább arról, hogy két ember mennyire kompatibilis, és hogyan tud kommunikálni egymással. És persze mindkettőnek akarnia kell, hogy a kapcsolat működjön” – mondta az idén 72. születésnapját ünneplő Goldie Hawn. És mi sem bizonyítja boldogságukat és egymás iránti rajongásukat, mint közös táncuk, amit közösségi oldalukra töltöttek fel:

Nothing like a good head of kale and a little dance 💃🏼! @bosshog3000

Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) által megosztott bejegyzés,

Egyébként egyáltalán nem csodálkozunk, hogy még mindig egymás oldalán látjuk őket, hiszen – főleg a korukhoz képest – mindketten fantasztikusan néznek ki. Goldie Hawn nemrég fürdőruhában is megmutatta magát, Kurt Russell sármjáról pedig legszívesebben ódákat zengenénk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top