nlc.hu
Sztárok

Szulák Andrea és lánya a címlapon

Címlapon mutatta meg gyönyörű nagylányát Szulák Andrea

Szulák Andrea nemcsak az édesanyja, de a barátja is a lányának.

Szulák Andrea egyre kevesebbszer posztol a lányával, míg régebben szinte minden héten megosztott valamit róla. A 15 éves Rozina már igazi nagylány, ám továbbra is nagyon jó a kapcsolata az édesanyjával – erről mesélt a Meglepetés magazinnak.

Szulák Andrea

Fotó: Olajos Piroska / Central Médiacsoport / Central

„Nagyon vagány, nem az a gáz típusú szülő, sosem éget le. Szinte mindent tud rólam, és ezzel még véletlenül sem él vissza. Megbízható, jó tanácsokat ad, de tud csöndben maradni is. Csak akkor szigorú, ha az tényleg indokolt. Olyankor belátó vagyok, és hallgatok rá, mert tudom, ha valamit nem enged, annak komoly oka van. Esténként nagyon szeretek vele beszélgetni. Ha bármi nyugtalanít vagy bánt, rögtön hozzá fordulok. Eléggé stresszelős típus vagyok, és ő józan érvekkel vagy a saját tapasztalataival mindig megnyugtat. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ő az édesanyám” – részletezte a lapban Rozina, majd a színésznő vette át a szót. 

„Beleszületett a szakmámba, ezt természetesen kezeltük. Ennek ellenére Rozina teljesen normális, se színész, se énekes nem akar lenni. Pontosan tudja, az, hogy ismert anyukája van, nem előny, nem hátrány, hanem egy állapot. Ha igazán jó barátokat szeretne, ez nem lehet szempont, mert ne miattam, hanem saját jogon szeressék, értékeljék őt” – árulta el Szulák Andrea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top