Sztárok

Farkasházi Réka karrierista anyuka

Farkasházi Réka hamarosan második babájának ad életet, de az anyaság mellett ugyanolyan fontos neki a karrierje is.

Farkasházi Réka az egyik kereskedelmi tévé vitaműsorában a család és/vagy karrier témában mondta el véleményét. A színésznő elárulta, mennyire kiváltságos helyzetben van, hogy megkapta azt a lehetőséget, hogy előre dolgozzon, és akkor hagyja abba a munkát a szülés előtt, amikor akarja. Szerencsés, mert vannak az életének olyan részei, amelyeket saját maga irányít, ilyenek például a fellépései a gyermekműsorával.

Aki azonban azt hiszi, a színésznő élete fenékig tejfel, az téved. Rettenetesen érezte magát, amikor vissza kellett adnia a szerepeit, mert elkezdett gömbölyödni a pocakja. Lelkileg nagyon nehezen élte meg az átmeneti időszakot, amikor színésznőből kismamává változott. Réka elmondta azt is, hogy számára fontos a karrier, és sajnálja, hogy a karrier és/vagy család témáról általában feketén-fehéren gondolkodnak az emberek, és elítélik azokat, akik visszatérnek a munkához.

Arra a kérdésre, hogy mikor szüljenek a nők, azt mondta: az anyaság és a család kérdésében az ösztöneikre, a karrier tekintetében pedig az észre kellene hallgatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top