Sztárok

Drámázik a Barátok közt sztárja

Farkasházi Réka szerint időt kell szakítani a romantikára. Az egykori sorozatsztár gyakran elszökik a férjével, hogy kettesben lehessenek – írja a Blikk.

Ez a titka a Barátok közt sztárja házasságánakA kétgyermekes színésznő, akit a nézők a Barátok közt Mónikájaként ismertek meg, sok hullámvölgy után immár jól érzi magát a bőrében. Hol gyerekműsorral járja az országot, hol műsort vezet, hol szinkronizál, mindemellett pedig még drámapedagógiát is tanul. Férje, Sárközy Bence ugyancsak elfoglalt, nemrég alapított könyvkiadójával szintén éjt nappallá téve dolgozik. Ennyi elfoglaltság mellett azonban a házasságukra is ügyelnek, ha tehetik, elszöknek kettesben. A karrierista színésznő szerint ugyanis fontos, hogy legyen idejük egymásra. Állítja, néha igenis kellenek a kettesben eltöltött pillanatok, amelyek feltöltik az embert, és ahonnan ő maga is energiát merít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top