Sztárok

Farkasházi Réka visszatér a Barátok köztbe?

Lehet, hogy a fiatal színésznõ ismét Kertész lányként élheti a munkás hétköznapokat? Amennyiben megegyezés születik, Farkasházi Réka ismét feltûnik majd a Mátyás király téren!

Farkasházi Réka összesen hét évet töltött a Barátok köztben. Karácsony előtt merült fel, hogy a harmincéves színésznő két és fél éves szünet után rövid időre ismét ellátogat a Mátyás király térre.







A Vasárnapi Blikk értesülései szerint a tárgyalások Kalamár Tamással, a sorozat producerével még folyamatban vannak. Úgy tűnik, döntés még nem született a kérdésben. A színésznő elmondta a lapnak, hogy amikor a szerződés aláírásáról dönt majd, merőben szakmai kérdések alapján teszi, nem fogják befolyásolni a múltbeli történések – utalt egykori románcára Németh Kristóffal.
A minden hétköznap látható sorozat producere, Kalamár Tamás megerősítette a Blikknek: tárgyalásokat folytatnak Farkasházi Rékával, és ha minden rendben halad, hamarosan megszülethet a megegyezés. A szerep szerint egy hosszabb vendégszereplésről van szó, így Réka jó néhány hétig a képernyőn marad majd. Amikor megjelenik, nagy káosz lesz a Kertész családban, és Réka megjelenése simítja majd el az ellentéteket.


– Ez a szerep része volt az életemnek. Kezdő színésznőként kaptam ezt a feladatot, és nagyon büszke vagyok arra, hogy jól helyt tudtam állni. Mert az, hogy a nézők visszavárnak, pozitív visszajelzés számomra! – nyilatkozta Farkasházi Réka a Vasárnapi Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top