Sztárok, akik nem sokkal a gyerekük születése után szakítottak

nlc | 2023. Szeptember 11.
Nem Joe Jonas és Sophie Turner az egyetlen pár, akik kisbaba mellett döntöttek a válás mellett. Galériánkban mutatjuk azokat, akik szintén így tettek.

Bombaként robbant a hír szeptember elején, hogy Hollywood álompárja, Joe Jonas és Sophie Turner válnak. Először csak pletykák keringtek, amiknek nem mertünk hinni. Aztán jött a megerősítés: Joe beadta a válókeresetet, majd a pár mindkét tagja kiadott egy közleményt, melyben alátámasztották a szakításuk tényét.

„Négy csodás év után, kölcsönösen úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a házasságunkat. Tesszük ezt békésen. Sok spekuláció kering az okokról, de valójában ez egy közös döntés volt, mindenkit kérünk, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket a saját és a gyerekeink érdekében is.”

Sophie-nak és Joe-nak két gyermeke van. A nagyobbik, Willa most hároméves, 2020-ban született. Nem sokkal később Sophie ismét várandós lett: Willa kistestvére 2022 júliusában született. Róla semmilyen információt nem osztottak meg a híres szülők, sem a baba nemét, sem a nevét nem tudjuk. Azt azonban igen, hogy alig múlt egyéves. Azaz a sztárpár szakítása döbbenetesen közel történt a második gyerek születéséhez – azonban Sophie és Joe válása nem egyedi eset. Az alábbi galériában összegyűjtöttük azokat a sztárpárokat, akik kevesebb, mint három évvel a gyerekük érkezése után döntöttek a szétválás mellett.

tristan thompson khloé kardashian nlc

Khloé Kardashian még várandós volt, amikor kirobbant Tristan Thompson hűtlenségi botránya. True születése után a pár szakított, utána azonban többször összejöttek és újra szétmentek. Közben született még egy babájuk, meg az újabb félrelépések Tristan részéről. Jelenleg nincsenek együtt. (Fotó: Jerritt Clark/Getty Images for Klutch Sports Group)

Britney Spears Kevin Federline nlc

Britney Spears és Kevin Federline legkisebb gyermeke 2006 szeptemberében látta meg a napvilágot (egy évvel a bátyja után), Britney pedig az év novemberében beadta a válókeresetet. (Fotó: J. Merritt/FilmMagic)

ciara future nlc

Ciara és Future még csak jegyben jártak, mikor háromtagú családdá váltak a kisfiuk érkezésével 2014 májusában. Azonban az énekesnő az év augusztusában felbontotta az eljegyzést. (Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)

scott disick kourtney kardashian nlc

2014 decemberben született a legkisebb gyerekük, Kourtney Kardashian és Scott Disick pedig 2015 nyarán végleg szakítottak. (Fotó: David Becker/WireImage)

Sebastian Bear-McClard Emily Ratajkowski nlc

Emily Ratajkowski néhány hét randizás után házasodott össze Sebastian Bear-McClarddal 2018-ban, három évvel később pedig világra jött a közös kisfiuk. 2022 júliusában azonban elváltak. (Fotó: Emma McIntyre /VF20/WireImage)

bradley cooper irina shayk nlc

Bradley Cooper és Irina Shayk egész sokáig bírta együtt a kislányuk születése után: Lea 2017 márciusában látta meg a napvilágot, és úgy 2 és fél éves volt, mikor a szülei szétmentek. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Wiz Khalifa Amber Rose nlc

Wiz Khalifa és Amber Rose fia 2013-ban született, a modell pedig a rá következendő év szeptemberében már be is adta a válókeresetet. (Fotó: Kevork Djansezian/Getty Images)

Hilary Duff és Mike Comrie nlc

Hilary Duff évekig volt együtt a hokijátékos Mike Comrie-val, mire összeházasodtak, és aztán a gyerekvállalással is sokat vártak. A válás már gyorsabban jött: kétéves sem volt még a kisbabájuk, amikor a szakítás mellett döntöttek. (Fotó: Jon Kopaloff/FilmMagic)

Exit mobile version