Megnősült Chris Evans, feleségül vette 16 évvel fiatalabb barátnőjét Amerika Kapitány

F.C. | 2023. Szeptember 12.
Szűk körű ceremónián házasodtak össze.

Chris Evans feleségül vette 16 évvel fiatalabb barátnőjét, Alba Baptista színésznőt. Az Amerika Kapitány sztárja és kedvese egy zárt körű, privát ceremóniát – amelyen többek között Robert Downey Jr., Chris Hemsworth és Jeremy Renner is ott volt – tartott a massachusettsi otthonukban. Csak a közeli rokonok és barátok kaptak meghívást a jeles eseményre. A meghitt, családi hangulatú szertartásra egyébként nem vihettek be mobilt a vendégek.

42 évesen nősült meg Chris Evans – Fotó: Cindy Ord/WireImage

Chris Evans Amerika Kapitányként:

A 42 éves színész és jóval fiatalabb barátnője már évek óta egy párt alkotnak, de a szerelmüket mindig is óvták a nyilvánosság előtt. A kapcsolatukról először tavaly novemberben cikkeztek, akkor már egy éve együtt voltak. Evans egyik közeli barátja elkotyogta, hogy a színész még soha nem volt ilyen boldog, mint Alba mellett, ráadásul Evans családja is odavan a fiatal színésznőért.

Chris Evans és szerelme, Alba Baptista:

A jövőjével kapcsolatban egyébként Chris Evans már egy 2022-es interjúban célzott a közelgő esküvőre. Akkor elárulta, hogy már nagyon szeretne megházasodni és családot alapítani. 

(via)

Exit mobile version