Mi történik Hollywoodban? 5 híres pasi, aki 50 felett lett szingli

nlc | 2023. Szeptember 19.
Az elmúlt hónapokban érezhetően megszaporodtak a szakítások a sztárvilágban, különösen az 50+-os korosztályban. Galériánkban mutatjuk a részleteket!

A múlt héten sokkolta a közvéleményt a hír, miszerint Hugh Jackman és Deborah Lee-Furness a válás mellett döntöttek. A pár 27 évig volt együtt, és annak ellenére is kitartottak egymás mellett, hogy Jackman felesége rengeteg kritikát kapott, amiért tizenhárom évvel idősebb férjénél. Közleményük szerint

Áldottnak érezzük magunkat, hogy közel 3 évtizeden át férjként és feleségként élhettünk együtt, csodálatos, szeretetteljes házasságban. Most úgy döntöttünk, hogy különválunk, hogy külön utakon teljesedhessünk ki.

Bár még csak szeptember van, már most olyan sok sztárszakítás történt, hogy az ember nem győzi nyomon követni. Különösen sok olyan volt, ahol 50+-os híres férfiak kerültek ismét a randipiacra. Hogy mi történik Hollywoodban, arra nincs válaszunk, de mutatjuk, hogy kikről is beszélünk, amikor azt mondjuk, szép számmal vannak.

Sztárszakítások 2023

A már említett Jackman és felesége. Közel három évtized és két gyerek után mentek szét. (Fotó: Profimedia)

Sztárszakítások 2023

Három hónappal azután, hogy a 83 éves Al Pacinónak és ötven évvel fiatalabb feleségének megszületett a kisbabája, a pár bejelentette a válását. (Fotó: Profimedia)

Sztárszakítások 2023

Kevin Costner és Christine Baumgartner 18 év házasság után döntött a szakítás mellett. A különválás nem zajlik zökkenőmentesen, az anyagiak kérdésében annak ellenére sem tudnak megegyezni, hogy házassági szerződést kötöttek. (Fotó: Profimedia)

Sztárszakítások 2023

Dean McDermott és Tori Spelling szintén 18 év és öt gyerek után nyújtották be a válókeresetet. (Fotó: Profimedia)

Sztárszakítások 2023

Az 53 éves Jim Toth és Reese Witherspoon 12 évig voltak együtt, kapcsolatukból egy közös fiuk született. (Fotó: Profimedia)

Exit mobile version