nlc.hu
Sztárok

27 év után válik Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Válik Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman és felesége huszonhét esztendőnyi házasság után folytatják külön.

Az 54 éves Hugh Jackman és tizenhárom évvel idősebb felesége, Deborra-Lee Furness 27 év után válik. Az ausztrál házaspárnak két közös gyermeke van; a 23 éves Oscar és a 18 esztendős Ava. A pár pénteken közös nyilatkozatban erősítette meg válásuk hírét.

Áldottnak érezzük magunkat, hogy közel 3 évtizeden át férjként és feleségként élhettünk együtt, csodálatos, szeretetteljes házasságban. Most úgy döntöttünk, hogy különválunk, hogy külön utakon teljesedhessünk ki

írja a People által közzétett nyilatkozat.

Válik Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

„Mindig is családunk volt a legfontosabb számunkra. Hálával, szeretettel és kedvességgel tekintünk a következő fejezet elébe. Kérjük, tartsák tiszteletben magánéletünket. A nyilatkozatot „Deb és Hugh Jackman” néven írták alá, hozzátéve: „Ez az egyetlen nyilatkozat, amit az ügyben bármelyikünk tesz vagy tenni fog”.

A házaspár korábban azt nyilatkozta, hogy

1996-os esküvőjük óta soha nem töltöttek két hétnél hosszabb időt külön.

„Együtt egy gyönyörű családot hoztunk létre. És gyönyörű életet. A nevetésed, a lelked, a nagylelkűséged, a humorod, a pimaszságod, a bátorságod és a hűséged hihetetlen ajándék számomra. Teljes szívemből szeretlek” – áradozott pár hónapja Jackman, házassági évfordulójuk alkalmából.

Deborra-Lee amúgy szintén színész,

aki legutóbb Eric Bana oldalán játszott Robert Connolly Force of Nature: The Dry 2 című mozijában. A filmet augusztus 24-én mutattak be az ausztrál és az új-zélandi mozikban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top