nlc.hu
Aktuális

Hugh Jackman sarkos véleménye a brit királyi család uralkodásáról

Hugh Jackman: nincs bajom a brit királyi családdal, de Ausztrália hamarosan köztársaság lesz

Hugh Jackman szilárd meggyőződése, hogy Ausztrália előbb-utóbb köztársaság lesz.

„A fejlődés természetes része” lenne a szakítás Ausztrália részéről a brit királyi családdal Hugh Jackman szerint, aki egy interjúban beszélt a szülőhazája jövőjéről.

„Többször találkoztam a királynővel, az anyakirálynővel és Károly herceggel… és látom és érzem az őszinte vágyukat, hogy a közt szolgálják” – mondta a színész és apuka a BBC-nek, aki annak ellenére, hogy azt vallja, Ausztrália hamarosan köztársaság lesz, nagyra értékeli és csodálja a királyi család munkáját.

Hugh jackman véleménye

(Fotó: Getty Images/Nina Westervelt /)

Ausztráliában a királynő halála után újra felélénkült a vita az alkotmányos monarchia jövőjéről. 1999-ben egy népszavazáson szűk többség döntött arról, hogy a brit uralkodó maradjon az ország élén.

Az ausztrál jegybank nemrég közölte, hogy az új ausztrál ötdollároson a szeptemberben elhunyt II. Erzsébet brit uralkodó portréját nem az utóda, III. Károly arcképe váltja, hanem az őslakosok kultúrája és történelme előtt tisztelgő grafika.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top