Azt mondták, nincs közös jövőjük, Julia Robert és Danny Moder rácáfolt

nlc | 2023. Szeptember 20.
Nem ők az egyetlenek a sztárvilágban, akiknek a jövőjét megkérdőjelezték a rossz nyelvek. Több híres pár is átment ezen, még ha más okból kifolyólag is.

Legyen szó korkülönbségről, házasságtörésről, vagy szimplán képzelt személyiségbeli különbségekről, a sztárpárokat előszeretettel éri olyan előítélet ezek alapján, ami a kapcsolatuk hosszára vonatkozik. Az alábbi hírességeknek sem jósoltak túl sok közös évet, mégis hosszú ideje együtt vannak, és már bőven rácáfoltak a kezdeti kételyre. Mutatjuk, kik ők!

Julia Roberts és Danny Moder

Danny Moder házas volt, amikor Julia Robertset megismerte, gyakorlatilag a színésznő miatt vált el. Emiatt azt mondták, nem fognak sokáig kitartani egymás mellett. Mindenki tévedett, már 21 éve házasok. (Fotó: Getty Images/Kevin Mazur)

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

25 év korkülönbség pont elég volt arra, hogy Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones kapcsolata kérdőjelet kapjon. 1998 óta együtt vannak. (Fotó: Getty Images/David M. Benett)

Jessica Biel és Justin Timberlake

Jessica Bielt, a lányt a szomszédból mindenki óva intette Justin Timberlake-től, mondván, hogy rosszfiú. 2012-ben házasodtak össze, és azóta is elválaszthatatlanok. (Fotó: Getty Images/Emma McIntyre)

Enrique Iglesias és Anna Kournikova

Mindenki meglepődött, amikor kiderült, hogy Enrique Iglesias és Anna Kournikova összejöttek. Ők az egyik legzárkózottabb pár a sztárvilágban, épp ezért nem is jósoltak nekik nagy jövőt. 2001 óta bőven rácáfoltak a kételkedőkre. (Fotó: Getty Images/ Larry Marano)

Cameron Diaz és Benji Madden

Korkülönbség a nő javára? Már a gondolat is kudarcra ítélte Cameron Diaz és Benji Madden kapcsolatát. Ők azonban nem törődtek a károgókkal, és 2014 óta, azaz közel tíz éve boldogok együtt. (Fotó: Getty Images/Donato Sardella)

David és Victoria Beckham

David és Victoria Beckham kapcsolata már akkor rengeteg kritikát kapott, mikor kiderült, hogy randizni kezdtek. Négy gyerekkel és 24 évvel később még mindig kézen fogva sétálnak. (Fotó: Getty Images/Gotham)

Harrison Ford és Calista Flockhart

Harrison Ford 22 évvel ver rá Calista Flockhartra, ha életkorról van szó, nem meglepő, hogy kételkedtek annak idején a kapcsolatukban. 2002-ben találkoztak, 2010 óta házasok. (Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin)

Exit mobile version