Osváth Zsolt és párja egybekeltek – Így vonultak az oltár elé

S.D.V. | 2023. Szeptember 21.
A ValóVilág egykori szereplője több fotót is megosztott a nagy napról.

A youtuber, műsorvezető, Osváth Zsolt és párja, Zsenyei Patrik örök hűséget fogadtak egymásnak egy pazar lakodalom keretein belül. A szerelmesek a házassággal azonos jogokkal rendelkező, bejegyzett élettársak lettek. Több mint nyolc év után döntöttek az egybekelés mellett, melyről Zsolt egy érzelmes posztban számolt be a követőinek.

„Írhatnám, hogy igazak a pletykák, a hírek. De nincsenek ilyen hírek, vagy pletykák, hiszen közel száz ember hetek óta őrzi a titkunkat. De ennek vége: EGYBEKELTÜNK! Több mint nyolc év után hivatalosan is egy pár vagyunk, a Magyar Állam által elismerve, a házassággal azonos jogokkal rendelkező, bejegyzett élettársak lettünk. Természetesen azt az egyetlen megugorhatatlan kivételt, hogy gyermeket fogadhassunk örökbe. De senki ne aggódjon, arra az útra is rálépünk hamarosan. Meglehet, sokan gondolják, a papír nem számít. Valóban nem. De a szeretteid körében, a szerelmünket ünnepelve esküt tenni, életünk eddigi legcsodálatosabb napja volt. És ez számít. Patrik a férjem és én az övé. Nincs feleség, nincs menyasszony. Férfiak vagyunk, továbbra is. Nem szeretnék hosszasan írni, hiszen lesz videó, werk, de annyit mindenképp, hogy mindenkit bátorítunk erre a lépésre, ameddig lehet” – írta az Instagram-posztban a híresség.

Osváth Zsolt, aki az édesanyja születésnapján mondta ki az igent (Fotó: Trenka Attila)

A pár ruháját Kiss Márk divattervező készítette, Vásáry André énekelt a násznépnek, a jó hangulatról pedig a Margaret Island zenekar gondoskodott. A műsorvezető a Blikknek beszélt a nászútjukról. 

„Nem spóroltunk az esküvőn, de nem szerettünk volna pénzbedobós menyasszonytáncot sem, ugyanakkor fontos volt, hogy megvendégeljük a barátainkat, illetve, hogy mindenki jól érezze magát. Így hamarosan csak egy előzetes nászútra utazunk egy hétre Londonba, aztán meglátjuk, mikor tudunk felkerekedni egy igazi nászútra.”

Exit mobile version