nlc.hu
TV-sztárok

Osváth Zsolt külföldre költözik

Külföldre költözik Osváth Zsolt és vőlegénye, hogy családot alapíthassanak

Már tervezik a kinti életet.

Osváth Zsolt és párja, Patrik hosszú évek óta egy párt alkotnak, nemrég pedig eldöntötték, hogy örökre összekötik az életüket. Terveiket azonban keresztül húzták, amikor a már kibérelt helyszín váratlanul visszamondta a foglalásukat. A youtuber azt mondja, azért rúgták ki őket, mert a tulajnak nem tetszettek a politikai tartalmú videói, valamint az, hogy a választások alatt és előtt részt vett az ellenzéki kampányban.

Osváth Zsolt

Osváth Zsolt (Fotó: ZSHOW time)

Zsolt legújabb videójában elmondta, kedvesével úgy döntöttek, ha itthon nem megy, akkor külföldön alapítanak családot, ugyanis az sem titok, szeretnének egyszer örökbe fogadni egy gyermeket. 

„Külföldre fogunk költözni. Az, hogy ez egy éven belül vagy öt éven belül történik meg, nem tudjuk. Elkezdtünk lakást nézni Bécsben. Mondhatnám azt, hogy nincs köze ennek a politikához, de nyilván van. Elkezdtük tervezni a kinti életünket. Nem azért megyünk el, mert nem szeretnénk itt lenni, hanem azért, mert a céljainkhoz nem megfelelő ennek az országnak a jogrendszere” – magyarázta Zsolt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top