nlc.hu
TV-sztárok

Osváth Zsolti A Konyhafőnök VIP-ben

Osváth Zsolti könnyek között rohant ki a konyhából A Konyhafőnök VIP-ben – videó

Előtörtek belőle az emlékek, viszont nem szeretett volna a többiek előtt sírni.

A Konyhafőnök VIP-ben a Középdöntő utolsó előtti napján az érzelmek is előtörtek a versenyzőkből, többek között Osváth Zsoltiból is. A youtubert, étterem-tulajdonost az édesanyja emléke zaklatta fel.

Osváth Zsolti,

Osváth Zsolti A Konyhafőnök VIP-ben – Fotó: Sajtóklub

Az első főzés előtt Osváth Zsolti a semmiből felemelte a kezét és miután kért egy percet, kisétált a konyhából. A versenyzőben a karácsony hangulata felidézett pár keserédes emléket elhunyt édesanyjáról, viszont nem szeretett volna a többiek előtt sírni, ezért hagyott mindent maga mögött és kiszaladt a stúdióból. Végül visszatért csapattársaihoz, akik vigasztaló ölelésekkel fogadták.

„Nekem a karácsony, az adventi időszak nagyon kedves a lelkemnek, a szívemnek. Nyilván eszembe jutott anyukámmal az utolsó karácsony, amit együtt töltöttünk. A halálának az évfordulója… Minden egyszerre így összejött. És akkor éreztem, hogy van egy gombóc a torkomon, de nem akartam a többiek előtt elérzékenyülni, nem akartam, hogy gyengének lássanak. Mondtam, hogy szeretnék kérni egy percet és kiszaladtam. Tényleg egy feszített helyzetben vagyunk, amikor már egy ilyen kis emlék, egy karácsonyi emlék is felszínre tudja hozni az emberből azokat a sérelmeket, amiket egyébként egy álarc mögé tud rejteni” – vallotta be utólag Osváth Zsolti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top