nlc.hu
TV-sztárok

Járai Máté A Konyhafőnök VIP-ről

Járai Máté: „Maximálisan kifacsartam magam, és elég sok idő kellett, hogy kiheverjem”

A színész kapcsolata végre normalizálódott Rácz Jenővel.

A Reggeli műsorvezetője, Járai Máté éppen lecsúszott A Konyhafőnök VIP dobogós helyről, mégis nagyon sokat köszönhet a versenynek. Már nem kerülik el egymást az utcán Rácz Jenővel, és azt sem zárja ki, hogy közös családi nyaralásra menjenek. 

Járai Máté

Fotó: Trenka Attila

Amikor az adás végén látható búcsú után megkérdeztem, hogy leülne-e velem beszélgetni a Reggeliben, akkor azt a választ kaptam, hogy ott a helye. Nem feltétlenül azért mentem a versenybe, hogy megnyerjem A Konyhafőnök VIP-t. Biztos voltam benne, hogy nálam sokkal ügyesebb kollégák vannak. Viszont azt reméltem, hogy egy félreértésen alapuló konfliktust tudok majd tisztázni. Nem kell, hogy életünk végéig bennünk legyen ez a tüske. Tehát elhiszem neki, hogy tényleg le fog ülni velem a Reggeliben. Megmondom őszintén, alig várom, hogy ha nem is barátokként, de kollégákként tudjunk majd beszélni – mondta a színész az rtl.hu-nak, aki hozzátette, miben változott a kapcsolatuk a séffel. – Elsősorban mindketten rájöttünk arra, hogy bizonyos határokon belül normalizálódnia kell a kapcsolatunknak. Nyilván nem az volt a célunk, hogy közösen menjünk családi nyaralásra – bár ezt sem zárom ki –, inkább azt akartam elérni, hogy ne kelljen átmenni az utca másik oldalára, ha összetalálkozunk. Ezt pedig sikerült megugrani.

Máté arról is mesélt, mennyire fáradt el a hosszú forgatási idő után, testileg és lelkileg is. 

Elég nehéz volt a forgatás. A Kecskeméti Nemzeti Színház tagja vagyok, és miközben helyt álltam a konyhában, egy szerep megformálásán is dolgoznom kellett. Úgy jött ki a forgatás, hogy gyakorlatilag a Fináléval együtt mutattam be a darabot is. Kevesen gondolnak bele, hogy mennyi minden történik az emberrel azon kívül, amit a képernyőn látnak. Maximálisan kifacsartam magam, és ha nem is évek, de elég sok idő kellett, hogy kiheverjem.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top