nlc.hu
TV-sztárok

Járai Máté A Konyhafőnök VIP-ben

Rácz Jenő olyat mondott Járai Máténak, ami alaposan meglepte őt

Erre egyáltalán nem számított a színész.

A Konyhafőnök VIP legutóbbi részében a kóstolásnál Járai Máté bebizonyította, hogy képes tanulni a kritikákból, így az előző napi kudarca után kiemelt figyelmet fordított a tálalásra. A zsűri értékelte az erőfeszítését, és Rácz Jenő is megdicsérte.

Járai Máté

Tanult a tálalási hibáiból Járai Máté, meglett a gyümölcse – Fotó: Sajtóklub

Járai Máté a legutóbbi kudarca után tartott a zsűri kritikájától, azonban Jenő séftől olyan értékelést kapott, amire egyáltalán nem számított. 

„Nem tudom, hogy egy rántott hússal mire lehet jutni egy versenyben, meg, hogy mennyire tud kifinomult lenni, de te megmutattad, hogy ennek igenis helye van egy versenytányéron. Nem fogok az elemekről beszélni, a társaim majd beszélnek róla, de én büszke vagyok” – mondta a színésznek, aki az aznapi teljesítményével elnyerte Rácz Jenő bizalmát.

Járait Máté ettől szárnyra kapott. „Azt gondolom, hogy ha valaki azt mondja nekem, és jelen esetben Jenő, hogy bízik bennem, ez egy újabb pont kettőnk kapcsolatában. Legutóbb ugyanis csalódott volt, hogy felesleges vagy kár volt bizalmat szavazni nekem, most megint bebizonyítottam neki, hogy érdemes vagyok arra, hogy ő bízzon bennem” – árulta el kamerák előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top