nlc.hu
TV-sztárok

Fördős Zé kritikája Járai Máté ételeiről

„Mind a két tányérod gáz, ilyen rossz kaját még nem csináltál” – Fördős Zé kíméletlenül lehordta Járai Mátét A Konyhafőnök VIP-ben

A színész tálalása nem igazán nyűgözte le a zsűrit, különösen Fördős Zét.

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában a második feladat során egy kanadai pultról kellett válogatniuk a versenyzőknek, azonban Járai Máté elszámolta magát, és kettő helyett csak egy húst hozott el. Végül a későn kapcsoló színésznek már csak a vadlúd maradt. Meggyűlt a baja az állattal, ugyanis sosem tollazott még szárnyast, így kissé ügyetlenül látott neki a feladatnak.

Járai Máté

Meglepő tálalással rukkolt elő Járai Máté – Fotó: Sajtóklub

Miután sikeresen feldolgozta a vadludat, mind az előétel, mind a főétel tálalásánál ragaszkodott a kanadai témához, így különleges alakzatban helyezte fel az elemeket a tányérjaira.

A Konyhafőnök

Járai Máté tányérjai: balra a főétel, jobbra az előétel – Forrás: A Konyhafőnök – videó

A bizarr tálalás azonban nem nyerte el a zsűri tetszését, és Fördős Zé szóvá is tette, hogy a szokatlan formavilág azt sugallja számára, hogy a színész nem vette elég komolyan a feladatot.

„Mind a két tányérod gáz, és nem is csináltál még ilyen rossz kaját, mert az utóbbi időben azt láttam, hogy nagyon durván fejlődsz. A legjobbak közé fölverekedted magad. Szerintem még te sem gondoltál rá, hogy ez fog történni. De szerintem ez a két tányér nekem azt sugallja inkább, hogy »most már nem is érdekel annyira ez a dolog, inkább hülyéskedjünk egy jót«, mert szerintem 4 evőkanálnyi eperlekvárt felpakolni előételként, azt nem gondolhatod komolyan. (…) Szerintem ez nem te vagy. Nagyon bízom abban, hogy ez csak egy rossz vízió volt” – teremtette le Járait, aki megdöbbent Fördős Zé kíméletlen kritikáján.

„Zét talán még soha nem hallottam ilyen keménynek. A kritikájából az fájt a legjobban, hogy úgy tűnök, mintha ezt most nem vettem volna komolyan, és megijedtem, hogy ha ebből az látszik, hogy nekem nem véresen komoly a verseny, akkor nagyon rossz úton járok” – vallotta be a kamerák előtt Járai Máté.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top