nlc.hu
Sztárok

Visszamondták Osváth Zsolték esküvőhelyszínét

Furcsa okokra hivatkozva, váratlanul visszamondták Osváth Zsolték esküvőhelyszínét

Egyszerűen nem hitte el, amikor a tulaj közölte vele, hogy miért mondja vissza a helyszínt.

Osváth Zsolt és párja, Patrik hosszú évek óta egy párt alkotnak, nemrég pedig eldöntötték, hogy örökre összekötik az életüket. A jeles alkalomhoz béreltek egy helyszínt is, amit azonban a napokban váratlanul visszamondott a tulajdonos. 

„Ez karácsony előtt történt, de több dolog is volt bennem: egyrészt nem akartam a nyakatokba zúdítani, mert nem akarom azt, hogy áldozatként tetszelegjek. Mert a végére egyébként abszolút nem lettem áldozat, de muszáj többes számban beszélni, hiszen egyedül esküdni nehéz, de Patrikot szándékosan ki szoktam hagyni” – kezdte a videóját Osváth Zsolt, akinek furcsa indokokkal mondták vissza az esküvőhelyszínét, amiért eléggé kiborult.

Osváth Zsolt

Fotó: Youtube

„Kirúgtak minket tulajdonképpen, az indok pedig eléggé konkrét volt: azért, aki és ami vagyok és azért, ami a véleményem” – mondta a youtuber, aki állítása szerint azért lett kirakva a helyszínről, mert a tulajnak nem tetszettek a politikai tartalmú videói, valamint az, hogy a választások alatt és előtt részt vett az ellenzéki kampányban.

Zsolt a videó során végig hangsúlyozta, nem szereti, ha az emberek a magánéletével foglalkoznak, ezt azonban szükségesnek érezte megosztani.

A hosszabb indoklást itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top