nlc.hu
TV-sztárok

Osváth Zsolt üzlete

Osváth Zsolt kiakadt: ezért perelheti be ByeAlex barátnőjét

A műsorvezető a közösségi oldalán fakadt ki.

A történet a Redditen kezdett el terjedni, majd a Bors szemlézte, hogy pontosan miről is van szó. A posztok szerint pár modell sérelmezte, hogy Osváth Zsolt jogtalanul állt beléjük, miután a youtuber Lupa strand partján elhelyezkedő éttermének díszletét használták egy fotózáshoz. Az egyik lány nem értette, miért nem készíthet róla a barátnője egy képet a strand területén, főleg úgy, hogy nem volt feltüntetve, hogy tilos a fotózás. Zsolt is megszólalt a témában, aki másképp értelmezi a történteket.

„Egy csapat lány és egy profi fotós kihasználta, hogy zárva vagyunk a Lupán és bementek a zárva tartó partszakaszra, majd egy modellfotózást szerveztek ott. Elmozdították a bútorainkat, használták a dekorációnkat, majd megosztották ezt saját szellemi tulajdonként” – írta az influenszer, aki eddig az ügyvédje tanácsára nem beszélt.

Osváth Zsolt

Osváth Zsolt (Fotó: ZSHOW time)

„Amikor ellenőriztem a kamerákat, láttam, hogy nagy buli volt valóban, csak mi erről nem tudtunk. Szerződött Barbie fotózásunk volt a partra, aminek egyik feltétele az volt, hogy másnak professzionális felhasználásra nem adjuk a partszakaszt. A szerződést felbontották… Mi ezt tudomásul vettük” – folytatta közösségi oldalán a korábban az alkalmazottai által átvert műsorvezető, akit a legtöbb érintett modell letiltott, vagy válaszra sem méltatott. A lap szerint a fotózott lányok között van Eszényi Eszter, és Byealex barátnője, Benjamina is.

„Profi fotós csinálja marketing céllal, az nem ugyanaz, mintha lőttök egy jó képet. Ezt tiltja a házirend. Elmondtuk volna, ha nyitva vagyunk, de hát nem voltunk ott… Téma lezárva, a többi szerintem nem ide tartozik” – tett pontot a mondandója végére Zsolt, aki szerint a többi az illetékes jogvédők dolga.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top