Íme Kautzky Armand ritkán látott gyermekei, Krisztián és Lucia!

S.D.V. | 2023. Október 02.
Az apaság örömeiről és nehézségeiről is vallott.

Kautzky Armand mindkét gyermeke felnőtt ember, akik nem léptek híres édesapjuk nyomdokaiba. A saját álmaikat valósítják meg, amiért a színész nagyon büszke rájuk. A Mokka stúdiójában örömmel beszélt róluk.

„A fiam államtudományi szakra jár, a diplomácia, politológia, történelem érdekli. Sokat tanulok tőle, reggeltől estig ezzel foglalkozik, ő magyarázza el sokszor nekem, mi zajlik a világban. A kislányom még mindig egy útkereső, egyelőre a turizmus-vendéglátás mellett tette le a voksát, nem igazán érdekli még úgy semmi, vagy talán túl sok minden” – mesélte az apuka, majd arról vallott, mennyire félti őket a nagyvilágtól.

„Nem a szakmától féltem őket jobban, hanem az élettől. Azok a nagy félelmeim, amikor bemennek az éjszakába szombat este, és akkor azt mondom, úristen, mi lesz most? Én félnék ebben a közegben, mert máshoz vagyok szocializálódva. Mindig mondom, hogy óvatosnak kell lenni, vigyázzanak magukra. Itt nagyon komoly a generációs probléma, én éjfélkor ledőlök, ők meg akkor indulnak bulizni… Ha baj van, természetesen mindig ott vagyok a háttérben, mindenféle szempontból, bankkártyával is, érzelmileg is, de ez már az ő életük” – ecsetelte a különös fóbiával küzdő Armand, miközben felvillantak a közös képek a képernyőn.

Kautzky Armand (Fotó: Olajos Piroska)

Exit mobile version