nlc.hu
Sztárok

Szokatlan fóbiájáról vallott Kautzky Armand

Szokatlan fóbia: Kautzky Armand több évtizede nem eszik gyümölcsöt

A színésznek a zöldségekkel nincs problémája, sőt, vett már eperlekvárt is.

Kautzky Armand egyáltalán nem eszik gyümölcsöt, és ez már így van több évtizede. A színész a Mokka műsorában elmondta, ugyan egészen kisgyermekként biztosan kapott ő is gyümölcsöt, és szülei kamaszkorában is megpróbálták rávezetni, hogy fontos lenne ilyesmit is enni, ő hevesen tiltakozott, az orvos pedig azt mondta, a szervezet tudja, hogy mit kíván, nem kell erőltetni a gyümölcsevést.

Kautzky Armand

Fotó: Sajtóklub/RTL

Hozzátette, nem tud arról, hogy valami trauma okozta volna azt, hogy tartózkodik a gyümölcsöktől, bár azt elárulta, hogy amikor valaki beleharap az almába, annak a hangja kellemetlen érzéseket vált ki belőle. És ugyan a színházban az ételeket szokás almával helyettesíteni, de erre is van megoldás, vagy nem eszik belőle, vagy úgy tesz mintha enne belőle, vagy kér helyette valami mást.  

Ami pedig a vitaminokat és az ásványi anyagokat illeti, zöldségeket szerencsére szívesen fogyaszt, és vannak ugye étrend-kiegészítők is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top