nlc.hu
Sztárok

Kautzky Armand gyerekei

Íme Kautzky Armand ritkán látott gyermekei, Krisztián és Lucia!

Az apaság örömeiről és nehézségeiről is vallott.

Kautzky Armand mindkét gyermeke felnőtt ember, akik nem léptek híres édesapjuk nyomdokaiba. A saját álmaikat valósítják meg, amiért a színész nagyon büszke rájuk. A Mokka stúdiójában örömmel beszélt róluk.

„A fiam államtudományi szakra jár, a diplomácia, politológia, történelem érdekli. Sokat tanulok tőle, reggeltől estig ezzel foglalkozik, ő magyarázza el sokszor nekem, mi zajlik a világban. A kislányom még mindig egy útkereső, egyelőre a turizmus-vendéglátás mellett tette le a voksát, nem igazán érdekli még úgy semmi, vagy talán túl sok minden” – mesélte az apuka, majd arról vallott, mennyire félti őket a nagyvilágtól.

„Nem a szakmától féltem őket jobban, hanem az élettől. Azok a nagy félelmeim, amikor bemennek az éjszakába szombat este, és akkor azt mondom, úristen, mi lesz most? Én félnék ebben a közegben, mert máshoz vagyok szocializálódva. Mindig mondom, hogy óvatosnak kell lenni, vigyázzanak magukra. Itt nagyon komoly a generációs probléma, én éjfélkor ledőlök, ők meg akkor indulnak bulizni… Ha baj van, természetesen mindig ott vagyok a háttérben, mindenféle szempontból, bankkártyával is, érzelmileg is, de ez már az ő életük” – ecsetelte a különös fóbiával küzdő Armand, miközben felvillantak a közös képek a képernyőn.

Kautzky Armand

Kautzky Armand (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top