Híres nők, akik férjhez mentek és el is váltak még 30 éves koruk előtt

nlc | 2023. Október 10.
Sophie Turner népes társasághoz készül csatlakozni. Köztük volt olyan, aki kétszer is férjhez ment és elvált, bőven azelőtt, hogy betöltötte volna a 30-at.

Sophie Turner 23 éves volt, mikor hozzáment Joe Jonashoz, most pedig, hogy válnak, még csak 27. Miután Sophie-ék megerősítették, hogy elválnak, a helyzetről mindenkinek lett hirtelen véleménye. Így például Emily Ratajkowskinak is, aki néhány bátorító szót szólt TikTokon minden nőhöz, aki épp Sophie helyében van.

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

„Úgy néz ki, mostanában sok hölgyből lesz elvált nő a harmincadik születésnapja előtt. Mint valaki, aki 26 évesen ment férjhez, és 32 évesen egy kicsivel több, mint egy éve elvált, el kell mondanom: szerintem nincs ennél jobb dolog” – kezdte Emily. – Nincs annál jobb, mint megélni a harmincas éveidet. Van már egy kis saját pénzed, még mindig dögös vagy, és van időd kitalálni, hogy mit akarsz az életben. Túl vagy a házasság fantáziáján, és rájöttél, hogy talán nem olyan mesés, mint képzelted. De közben előtted van az egész élet!” 

Emily jó néhány emberhez intézte a szavait, amivel Hollywoodban is többen tudnak azonosulni. Az alábbi galériában összegyűjtöttük azokat a híres nőket, akik 30 éves koruk előtt férjez mentek, majd el is váltak.

Uma Thurman

Uma Thurman 20 éves volt, amikor hozzáment a nála 12 évvel idősebb Gary Oldmanhez. 22 éves volt, amikor elváltak. (Fotó: Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images)

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson 23 évesen ment férjhez, egy évvel később azonban szakítottak, rá egy évre pedig véglegesítették a válását Ryan Reynoldsszal. (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Katy Perry

Két nappal Katy Perry 26. születésnapja előtt volt az énekesnő és Russell Brand esküvője. 14 hónappal később a 36 éves férfi egy SMS-ben szakított Katy-vel. (Fotó: Anthony Harvey/Getty Images)

angelina jolie nlc

Angelina Jolie 21, Jonny Lee Miller 23 éves volt, amikor kimondták egymásnak a boldogító igent. Három évvel később szakítottak. Aztán egy hónappal a 25. születésnapja előtt Angelina hozzáment Billy Bob Thorntonhoz. 27 éves volt, mikor elváltak. (Fotók: Evan Agostini, Steve Granitz/WireImage)

Miley Cyrus

Miley Cyrus 26, Liam Hemsworth pedig 29 éves volt, mikor összeházasodtak. Egy évvel később azonban szakítottak is. (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Olivia Wilde

Amikor Olivia Wilde 19 éves volt, hozzáment a 27 éves olasz herceghez, Tao Ruspolihoz. A színésznő 27 volt, mikor szétmentek. (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Avril Lavigne

Avril Lavigne 22 évesen ment férjhez, és 24 évesen vált el. A férje a szintén zenész, Deryck Whibley volt, aki öt évvel idősebb lévén szintén a 30 alatti elváltak táborát erősíti. (Fotó: Chris Polk/WireImage)

Sophia Bush

Ahogy Chad Michael Murray és a nála egy évvel fiatalabb Sophia Bush is. 22, illetve 23 évesek voltak az esküvőjükkör, ám öt hónappal később szakítottak. (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc)

kate hudson

Kate Hudson 21 éves volt, mikor férjhez ment, 28, amikor elvált. A férje, Chris Robinson 12 évvel idősebb nála. (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

drew barrymore

Drew Barrymore először 19 évesen ment hozzá Jeremy Thomashoz - pont 19 nappal az esküvő után szakítottak. 26 évesen Tom Green felesége lett, de az év végéig már be is adták a válókeresetet. (Fotók: Barry King, Kevin Mazur/WireImage)

via

Exit mobile version