nlc.hu
Sztárok

Emily Ratajkowski pasijai

Emily Ratajkowski az ujja köré csavarta fél Hollywoodot

A válása után úgy gyűjti Hollywood legviccesebb és legszexibb pasijait, mint Thanos a Végtelen Köveket.
Brad Pitt, Emily Ratajkowski, Harry Styles

Emily Ratajkowski a legjobb életét éli, amióta tavaly szeptemberben elvált Sebastian Bear-McClard producertől. Bear-McClarddal 2018-ban házasodtak össze, és egy közös kisfiuk is született, a férfi azonban képes volt megcsalni a világ egyik legszebb nőjének tartott Emilyt, akinek elég volt annyit tennie a szupersztárságért, hogy ritmusra bólogatott Robin Thicke Blurred Linesának klipjében. Azóta pedig kiderült, hogy Emily még időben szállt ki a házasságából, a producer ugyanis nemcsak hűtlen, de az utóbbi néhány nap hírei szerint több nőt is zaklatott szexuálisan. Ennél több szót nem is érdemes pazarolni az egykori Mr. Ratajkowskira, akinél Emily sokkal jobbat érdemel.

Hogy pontosan kit, azt még maga a modell sem tudja, éppen ezért nem korlátozza a lehetőségeit: közvetlenül a válása után Brad Pitt-tel vigasztalódott, legutóbb pedig Harry Stylesszal kavart össze egy buliban. (A páros csókcsatájáról készült videót ide kattintva tudod megnézni.)

„Nem egyszerű ismerkedni, mert akármikor elmegyek egy randira, arról mindenki tud. Tudják, hol tartok azokkal a dolgokkal, amiket még nem szívesen osztanék meg. Szóval ez is egy aspektusa annak, amiért igyekszem lazán venni a helyzetet, és tiszteletben tartani mások érzéseit, viszont elég trükkös ebben navigálni”

 

– nyilatkozta az utóbbi időszakról Emily. Elismerjük, hogy ilyen híresen nehéz lehet megtalálni a számára megfelelő embert, úgyhogy ezúton is szurkolunk neki, és ámulattal nézzük, ahogy a keresés közben az ujja köré csavarja Hollywood legszexibb és legviccesebb pasijait, akiket az alábbi galériában szedtünk össze.

Brad Pitt
Megnézem
Összes kép (6)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top