nlc.hu
Sztárok

Emily Ratajkowski szexuális zaklatással vádolja Robin Thicke-t

Emily Ratajkowski szexuális zaklatással vádolja Robin Thicke-t

A Blurred Lines klipjének forgatásán Robin Thicke megmarkolta a melleit – állítja Emily Ratajkowski.
Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski azt állítja, hogy Robin Thicke énekes szexuálisan zaklatta a Blurred Lines című sláger klipjének forgatásán – írja a Sunday Times.

A 30 éves amerikai modellnek hamarosan megjelenik a My Body (A testem) című önéletrajzi könyve, amelyben azt írja, hogy a 2013-as klip forgatása során Thicke beleegyezés nélkül fogdosta őt.

Ratajkowski azt állítja, hogy a forgatásra az énekes „kissé részegen” érkezett vissza, amikor egy olyan jelenetet forgattak, amikor csak ketten álltak a kamera előtt.

Egyszer csak váratlanul egy idegen kéz hűvösségét éreztem, és hogy valaki hátulról megmarkolja a csupasz melleimet. Ösztönösen elhúzódtam, és hátranéztem Robin Thicke-re

– írja Emily Ratajkowski a könyvében.

A klip rendezője, Diane Martel azt mondta, emlékszik az incidensre, Robin Thicke hátulról markolta meg a modell melleit. Amikor ez megtörtént, ő agresszíven rákiáltott az énekesre: „Mégis mi a fenét csinálsz?”

A rendező hozzátette, hogy Thicke később bocsánatot kért az eset miatt.

(Kiemelt kép: Instagram/Emily Ratajkowski)

Emily Ratajkowski az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top