Családi dráma: Kafi Rea Milla ezért nem találkozott 10 éve az édesanyjával

S.D.V. | 2023. Október 20.
Elmenekült, azóta nem beszélt a szülőjével.

Rea Milla Kafiya Said Mahdiként látta meg a napvilágot, és 14 éves kamaszként egy kényszerházasság miatt menekült el Szomáliából. Az Ázsia Expressz sztárja egy vele készült interjúban elmondta, hogy az édesanyja – az apjával ellentétben – mindig mellette állt és támogatta őt. 

„Nagyon mérges voltam. Tudtam, hogy semmiképpen nem akarok valakinek a felesége lenni, de gyerek voltam, úgyhogy elképzelésem sem volt arról, mindezt hogy kerülhetem el. Szerencsére anyukámnak volt egy terve: mindent neki köszönhetek, ő találta az embercsempészt, teremtette rá elő a pénzt és szervezte meg a szökésemet. Anyukám nagyon sírt. Én azt mondogattam, hogy majd jövök látogatóba. Naiv voltam. Nem hittem volna, hogy ilyen hosszú ideig nem látom őt”mondta Kafi a story.hu-nak, majd arról beszélt, meg tudta-e bocsátani az édesapjának, hogy ezt tette vele.

Kafiya Rea Milla (Fotó: Schumy Csaba)

„Nem gondolok rá. Szerencsére nincs befolyása az életemre. Nem tudtam neki megbocsátani, de már nem haragszom rá.”

Korábban a fiatal lányt megkérdezték, hogy az édesanyja látott-e róla modellfotókat, melyre a következőt válaszolta. 

„Igen. Sőt, látta a Könnyű leckék című film előzetesét is. Abban van egy olyan rész, amikor szomáliai nyelven arról beszélek, mennyire sajnálom, hogy szégyent hozok rá. Azt mondta, miután ezt hallotta, hogy bármit teszek is, ő mindig szeretni fog. Azt is mondta, hogy szomorú, amiért elhagytam a hitemet, és nagyon reméli, hogy egyszer majd visszatérek hozzá, de nem fogja erőltetni. Tudja, hogy más kultúrában élek, de ne titkoljak előle semmit, mert az neki jobban fáj, mint a valóság. Ő hiszi, hogy az iszlám az igazság útja, és én csak amiatt tértem le róla, ami gyerekkoromban történt velem. Tudja, hogy Szomáliában nem szerettem a férfiakat, és nagyon bántott, hogy apukám sokszor megvert.”

Exit mobile version