Tori Spellingnek 5 gyerekével kellett menekülnie, miután a szomszédja túszokat ejtett

Gloria | 2023. Október 25.
Azonnal menekülnie, majd költöznie kellett a Beverly Hills 90210 színésznőjének Tori Spellingnek, miután a szomszédja túszokat ejtett, és elbarikádozta magát.

Nehéz időszak van Tori Spelling mögött, ami 2013-ban kezdődött, amikor a színésznőt megcsalta a férje, Dean McDermott. 2016-ban már arról nyilatkoztak, hogy sikerült kibékülniük, de még ebben az évben ismét címlapra kerültek egy 40.000 dolláros ( kb. 14 millió forint) hitelkártya-tartozással. Ezt Spelling anyjának a segítségével sikerült csak törleszteniük. 2023 nyarán a színésznő és férje házassága végleg tönkrement, és 18 közös év után a válás mellett döntöttek.

Hova tűnt a vagyon?

Tori Spelling tévémogul édesapja 2006-ban hunyt el. A férfi 500 millió dolláros hagyatéka felett Tori anyja, Candy rendelkezett, aki viszont elhidegült a lányától, és „alig” 800.000 dollárt adott neki. Unokáinak egy 10 millió dolláros számlát nyitott, melyet csakis oktatásra használhatnak fel, amikor betöltik a tizennyolcat.

Tori Spelling és négy gyereke (Fotó: Profimedia)

Augusztusban Tori kiköltözni kényszerült gyerekeivel együtt az otthonukból, mivel olyan penészesek voltak a falak, hogy a gyerekek folyamatosan betegséggel küzdöttek. A Beverly Hills 90210 Donnája néhány napig egy szállodában élt az öt gyerekével, majd egy lakókocsiparkba költöztek. Bár egy ingatlanügynök felajánlotta, hogy családjával együtt költözzön be az egyik üres házába – amíg a penészt sikeresen ki nem irtják –, Tori nem élt a lehetőséggel.  Akkor úgy fogalmazott, nem árt, ha a gyereki kicsit megismerkednek a „valósággal”. Bár sokan arról cikkeztek, hogy a nő elszegényedett, ennek némileg ellentmond, hogy szeptemberben egy 4 hálószobás, 3 fürdőszobás, 3347 négyzetméteres házat vett ki Woodland Hillsben, havi 18.000 dollárért. Az is igaz, hogy ekkorra kibékült a multimilliomos anyjával.

Ebben a bérelt házban történt az a bizonyos túszdráma. Néhány napja ugyanis a szomszédja elbarikádozta magát a házban, ahol túszokat is ejtett. A SWAT (leegyszerűsítve az amerikai TEK) egységei azonnal kivonultak a helyszínre, és felszólítottak az utcai lakóit – köztük Torit és a gyerekeit –, hogy azonnal hagyják el az otthonaikat. A People és a Page Six beszámolója szerint a fegyveres férfira végül a kommandósok rátörték az ajtót, elfogták és letartóztatták. Az esetben senki nem sérült meg. 

Tori Spelling

Tori Spelling rohan a gyerekeihez, amikor megtudta, hogy túszdráma van a szomszédjukban. (fotó: Profimedia)

Tori Spelling és gyerekei

Tori Spelling és gyerekei a túszdráma alatt. (Fotó: Profimedia)

Túszejtő Tori Spelling házánál.

Kivonult az utcába a SWAT. (fotó: Profimedia)

Túszejtő Tori Spelling házánál.

Az elkövető és SWAT. (fotó: Profimedia)

Túszejtő Tori Spelling házánál.

A bérelt ház, ahol a túszdráma zajlott. (fotó: Profimedia)

Helyszínelők

Helyszínelők a túszejtés után. (fotó: Profimedia)

Tori Spelling

Tori néhány nappal később kiköltözött a házból. (fotó: Profimedia)

Tori három nappal később úgy döntött, hogy kiköltözik az albérletből. Hogy most hol élnek, az egyelőre kérdéses, de az amerikai lapok úgy tudják, hogy még ősszel kibékült a férjével is. Ennek ellentmond, hogy a férfinak új barátnője van, Lily Calo. 

Dean McDermott és Lily Calo (Fotó: Profimedia)

Exit mobile version