nlc.hu
Sztárok

A narancsvidék szereplői akkor és most 20 év után

20 éve mutatták be a Narancsvidéket, ennyit változtak a szereplők azóta

20 év hosszú idő, mégis olyan, mintha tegnap kezdődött volna A narancsvidék. Ha neked is a kedvenced volt a széria, nézd meg, hogyan festenek most a szereplők!
A narancsvidék

Van abban valami vonzó, ha az ember bepillanthat az igazán gazdagok életének kulisszái mögé. Valószínűleg ez vitte sikerre A narancsvidéket is, a millennium környékének meghatározó sorozatán egy egész generáció nőtt fel. Szinte olyan, mintha tegnap lett volna, hogy a kaliforniai Rózsadomb lakóit megismertük, pedig már 20 éve lesz szeptemberben, hogy az első rész adásba került.

A négy főszereplő a húszas évei elejét taposta akkoriban, azóta viszont már szinte mindannyian családos emberek, és rengeteget változtak külsőre is. Bár a pályán maradtak, igazából egyikük sem tudott olyan karriert csinálni – egyelőre –, ami miatt gyakran emlegetnénk őket. Az azonban biztos, hogy a sorozatot imádtuk, még annak ellenére is, hogy kaszát kapott, emiatt kurtán-furcsán ért véget.

Mischa Barton
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top