nlc.hu
Sztárok

Dean Cain akkor és most

56 évesen is egy Adonisz a Lois és Clark sztárja, Dean Cain

Ki ne emlékezne a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című sorozatra, amiben a sármos Dean Cain testesítette meg az acélembert?
Lois és Clarke

A ’90-es évek elején az ABC tévécsatorna gondolt egy nagyot és úgy döntött, leporolja Superman köpenyét, hogy újabb nézőket tudjon a képernyő elé csalogatni. Az alkotók két fontos kritériummal indultak neki a forgatásnak. Az egyik az volt, hogy sokkal nagyobb szerepet kapjon Clarke Kent alteregója, az újságíró, aki a The Daily Planetnél dolgozik. A másik, hogy kifejezetten olyan arcot válasszanak a főszereplőnek, aki nem túl ismert, hogy egészen új köntösben tudják bemutatni a karaktert.

Dean Caint elsőként hallgatták meg a szerepre a több száz jelentkező közül, de végül mégis rá esett a választás. Az ismeretlensége azonban csak eddig tartott, a sorozat egy csapásra a nézők kedvencévé tette.

A színész négy évadon át bújt a latexruhába Teri Hatcher mellett, és a sorozat végével sem tűnt el, bár átütő sikert végül nem ért el. Mindez annak köszönhető, hogy egykori párjával, Samantha Torresszel 2000-ben megszületett a kisfiuk, aki mindössze kétéves volt, mikor a kapcsolatuk megromlott. Hosszan tartó és csúnya felügyeletijog-csata következett, így a színész erre koncentrált és szándékosan engedte el a karrierjét.

Cain az elmúlt 26 évben sokat nem változott, megnéznénk, hogy fest mostanában rajta a szuperhősruha.

Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai
Megnézem
Összes kép (7)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top