nlc.hu
Sztárok

Thomas Calabro a Melrose Place-ből

Megismered? Így néz ki Thomas Calabro, a Melrose Place szívtipró dokija

A 64 éves színész sok nő szívét megdobogtatta a széria alatt, sőt, karakterének is egészen kalandos élete volt, ami a hölgyeket illeti.

Ha gyakran emlegeted, mennyire jó lenne egy olyan társasházban élni, ahol van medence, akkor egészen biztosan te is a Melrose Place-en nőttél fel. Vagy legalábbis szeretted nézni a Los Angelesben élő fiatalok intrikus mindennapjait.

Thomas Calabro

Az egyetlen volt, akik az elejétől a végéig szerepelt a sorozatban (Fotó: Profimedia)

Thomas Calabro oszlopos tagja volt a szériának már a kezdetektől fogva, ő alakította dr. Michael Mancinit, aki feleségével, Jane-nel (Josie Bissett) élt itt. Bár kezdetben a karaktere igazán jófiú volt, az első évad vége felé kikacsintgatott a kapcsolatból, így megcsalás, válás és cselszövés jellemezte a továbbiakban, ennek ellenére rengeteg nő rajongott érte. (Többek között mi is.)

A 64 éves színész a ’99-es végjátékig állandó szereplő maradt, és bár az átlag nézőnek úgy tűnhet, eltűnt a reflektorfényből, valójában nem. Sokkal inkább arról van szó, hogy sosem tudott igazán kitörni ebből a szerepből, hiába próbálkozott kitartóan.

Thomas Calabro

Dr. Michael Mancinivel összeforrt a neve (Fotó: IMDb)

Rengeteg film és sorozat van a háta mögött, amikben többnyire csak mellékszereplőként foglalkoztatták. Calabro egyébként a mai napig aktív, 2023-ban a The Black Hamptons című sorozatban bukkant fel.

A színész a magánéletében sosem volt olyan csapodár, mint a Melrose Place-ben. Első feleségét, Elizabeth Pryort 1993-ban vette el, házasságukból három gyermekük született.

Thomas Calabro gyerekei

Első feleségével és két gyermekükkel a háromból (Fotó: Getty Images/Ron Galella)

13 év után 2006-ban váltak el, és a színész sokáig volt egyedül. Végül 2015-ben újranősült, feleségéről, Lisa Nicholsról nem sokat lehet tudni.

Calabro a vörösszőnyeges eseményeket is kerüli, ha egy mód van rá, legutóbb 2018-ban fotózták le, a Daytime Emmy-díjak, azaz a napközben futó televíziós műsorok díjkiosztóján. Az idő múlása a színész vonásain nem nagyon látszik meg, de korábbi, dús haja – ami a védjegyének is számított – sajnos már csak emlék.

Thomas Calabro

2018 óta nem készült róla friss fotó (Fotó: AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top