Sztárok

Akkor és most – ilyenek ma a Melrose Place szereplői

A Melrose Place a 90-es évek egyik legmeghatározóbb sorozata volt. A befejező epizód óta több mint húsz éve telt el, így nem csoda, hogy néhány szereplőre alig lehet ráismerni.

Milliók követték figyelemmel a kilencvenes években a Melrose Place-t, egy fiktív nyugat-hollywoodi lakópark fiatal lakóinak életét. Az 1992-ben bemutatott amerikai sorozat a magyar Szomszédok volt amerikai módra. A Merlose Place a Beverly Hills 90210 spin-offjaként indult, bár egyetlenegy állandó szereplője sem jött a nagy sikerű szériából.

Fotó: DVDBash

A formátum összesen 226 epizódot, hét évadot élt meg. Eleinte elég vegyesen indult, majd később az új színészek bevonásával és a történetszálak érdekesebbé tételével erőre kapott a nézettsége. A sorozat 1999 májusában ért véget, 2009-ben megpróbálták újraéleszteni, kevés sikerrel. A szereplők közül csak néhányan futottak be, kaptak szerepet más sikerszériákban.

Jake (Grant Show)

Jake Hanson néhány rész erejéig feltűnt a Beverly Hills 90210-ben, mielőtt a Melrose Place jóképű szereplője lett. Ő volt a lakópark szívtiprója, aki jó pár nővel kapcsolatba került. Az ötödik évadban hagyta ott a sorozatot, karaktere az egyik régi barátnőjével jött össze újra, és együtt költöztek el a városból.

A Jake-et alakító Grant Show számos amerikai sorozatban feltűnt, állandó szereplője volt például a Doktor Addisonnak. Az 57 éves színész kétszer nősült, második feleségével közös kislánya 2014-ben született.

Jane (Josie Bissett)

Aki követte a sorozatot, az tudja, hogy Jane Mancini karaktere nem volt túl hálás. Férje folyamatosan megcsalta, ő pedig próbált kitűnni a divatszakmában. Az őt alakító Josie Bisett nem futott be igazán fényes karriert, csak Az amerikai tini titkos életében játszott huzamosabb ideig, jelenleg a The Wedding March című sorozat egyik főszereplője. A 49 éves színésznőnek két gyermeke van Rob Estestől, akitől 2006-ban vált el.

Josie Bissett napjainkban (Fotó: Paul Archuleta/Getty Images)

Michael (Thomas Calabro)

Jane férje, Michael Mancini volt az egyetlen olyan karakter, aki a kezdetektől az utolsó epizódig Melrose Place lakója volt. Az őt alakító színésznek, Thomas Calabrónak ez volt a legemlékezetesebb szerepe, noha a 61 éves, háromgyerekes elvált apuka feltűnt a Gleeben és az NCIS-ben is.

Thomas Calabro (Fotó: Greg Doherty/Getty Images)

Alison (Courtney Thorne-Smith)

Alison Parker a kezdetéktől egészen az ötödik évadig játszott a Melrose Place-ben. Az 52 éves Courtney Thorne-Smith-nek sikerült más sorozatokban is emlékezeteset alakítania. 2001 és 2007 között Cherylt játszotta a Jim szerint a világban, James Belushi partnereként. Semmit sem változott az évek során.

Courtney Thorne-Smith (Fotó: Rachel Luna/Getty Images)

Billy (Andrew Shue)

Andrew Shue hét éven át alakította a sorozat hősszerelmesét, Billy Campbellt, akiért Alison és Amanda is harcolt. Szépfiús kinézete ellenére a Melrose Place után nem lett keresett színész. Jelenleg második feleségével él, aki Amy Robach televíziós műsorvezető, van három fia az első nejétől és két mostohalánya. Az 52 éves színész 2006-ban üzlettársával létrehozta CafeMom nevű oldalt, ami az anyukák népszerű online találkozóhelye.

Amy Robach és Andrew Shue (Fotó: Cindy Ord/Getty Images)

Amanda (Heather Locklear)

Amilyen zűrös volt Amanda Woodward karaktere a Melrose Place-ben, olyannyira volt Heather Locklearé is a való életben. Az 58 éves színésznő többször volt elvonókúrán, és a börtönt is megjárta. Ennek ellenére neki járt ki a legnagyobb hírnév, több mint 30 tévéfilmben és 15 mozifilmben szerepelt.

Matt (Doug Savant)

Matt Fielding volt a lakópark egyedül élő meleg fiúja, aki folyamatosan keresi a szerelmet. Végül nem sikerül megtalálnia, San Franciscóba költözik, majd amikor meg akarja látogatni a barátait, meghal autóbalesetben. Az őt alakító Doug Savant a Született feleségek egyik főszereplője volt 8 évig, de ezen kívül még rengeteg sorozatban feltűnt. Az 55 éves színésznek két feleségétől összesen négy gyereke született. Az évek múlásával csak sármosabb lett.

Doug Savant (Fotó: Amy Graves/Getty Images)

Kimberly (Marcia Cross)

Dr. Kimberly Shaw-nak köszönhetjük a sorozat legemlékezetesebb jeleneteit. Az őt alakító Marcia Cross Doug Savanthoz hasonlóan végig főszereplője volt a Született feleségeknek. Az 57 éves színésznő két ikerlányt nevel. Nyugodt, botrányoktól mentes életet él.

Sydney (Laura Leighton)

Sydney Andrews, Jane húga a sorozat cselszövő, furfangos, mindenki eszén túljáró karaktere, ezért a nézők körében elég megosztó volt. A Melrose Place-ben jött össze férjével, a Matt-et alakító Doug Savanttal, akivel 1998 óta házasok. Az 51 éves színésznő  2010-től 2017-ig a Hazug csajok társaságának egyik állandó szereplője volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top