Magyar hírességek, akik egymás exeivel kavartak

nlc | 2023. Október 30.
Ha eddig Hollywoodról gondoltuk, hogy ott aztán kuszák a szerelmi szálak, akkor még nem néztünk körbe a magyar celebvilágban. Számos híresség osztozik ugyanis közös exen.

Az Ázsia Expressz tele van meglepetéssel, de a legutóbbi megdöbbenést nem olyasvalami okozta, ami Dél-Amerikában történt a celebjeinkkel. Hanem az, hogy kiderült valami, ami még jóval a műsor kezdete előtt történt: két versenyzőnek ugyanis közös exe van. Ők nem mások, mint Tóth Dávid és Sipos Dani. A kajakos és Sipos F. Tamás fia egyaránt hosszabb-rövidebb ideig egy párt alkottak Szalai Laurával. (Igen, azzal a Laurával, aki megnyerte Dávid évadát A Nagy Ő-ben.)

Fotók: TV2 / press.tv2.hu, Schumy Csaba/Fotocentral

„Amikor megláttam, hogy mindketten szerepelnek a műsorban, felnevettem. Érdekes az élet. Ez a sors fintora… ”nyilatkozta a helyzetről Laura, aki egyébként már egyik fiúval sem tartja a kapcsolatot. De nem Dávid és Dani az egyetlenek a magyar sztárvilágban, akik ugyanazzal a személlyel jártak. Az alábbi galériában összeszedtünk rajtuk kívül még néhány példát. 

kulcsár edina szorcsik viki csuti nlc

Kulcsár Edinának és Szorcsik Vikinek is ugyanaz a férfi tetszett meg: Csuti. Csak míg Viki nagyjából a Farm VIP idejére jött össze vele, addig Edina családot alapított vele. (Fotók: Birton Szabolcs/Fotocentral, TV2)

istenes bence dobrády ákos iszak eszti nlc

Iszak Eszti az exe két híres férfinak is: Istenes Bencének és Dobrády Ákosnak. (Fotók: Nagy Zoltán, Birton Szabolcs/Fotcentral)

tóth gabi judy nagy roland nlc

Judy volt férje, Nagy Roland Tóth Gabival is járt egy időben. (Fotók: RTL Sajtóklub, Birton Szabolcs/Fotocentral)

marics peti szabó ádám tóth andi nlc

Tóth Andi magánélete állandó témája a magyar bulvársajtónak, így mind tudjuk, hogy Szabó Ádám és Marics Peti esetében ő a közös nevező. (Fotók: Schumy Csaba, Birton Szabolcs/Fotocentral)

szabó zsófi hosszú katinka shane tusup nlc

Hosszú Katinka és Szabó Zsófi mindketten a „Shane Tusup párja voltam”-klub tagjai. (Fotó: Instagram/@shanetusup, Dömötör Csaba/Fotocentral)

bochkor gábor hajdú péter tornóczky anita nlc

Bochkor Gábornak és Hajdú Péternek is van egy közös exe, mégpedig Tornóczky Anita. (Fotók: x Archívum Story-Best, Szabolcs László/Fotocentral)

A kivételek!

Nádai Anikó és Hajmásy Péter még mindig együtt vannak, sőt közös babájuk is született. A celeb azonban korábban Weisz Fanni férje volt. (Fotók: Trenka Attila, Olajos Piroska/Fotocentral)

Rögtön egy kivétellel indítunk, mert Nádai Anikó és Hajmásy Péter még mindig együtt vannak, sőt közös babájuk is született. A celeb azonban korábban Weisz Fanni férje volt. (Fotók: Trenka Attila, Olajos Piroska/Fotocentral)

Exit mobile version