nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő: Emlékszel még Tóth Dávid választottjára?

A Nagy Ő: emlékszel még Tóth Dávid választottjára?

Laurát választotta Tóth Dávid, Annabella pedig a második „helyezett” lett a műsorban.

A Nagy Ő előző évadában Laura került a legközelebb Tóth Dávid szívéhez, így az utolsó döntésnél őt választotta akkor a sportoló.

„Két hónapig voltunk együtt,  augusztus végéig alkottunk egy párt. Jól indult, intenzív volt, hatalmas érzelmekkel, folyamatos együttléttel. Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk. Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, minden tökéletes, nem jönnek ki a hibák, ám egy idő után átfordulnak az érzelmek, és ekkor derül ki, hogy a hibák ellenére képesek vagytok-e együtt élni. Sokat kritizált, és részemről is voltak olyan dolgok, amik már nem annyira tetszettek benne. Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett, és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel. Augusztus vége felé külön töltöttünk pár napot: Dávid elment edzőtáborba, én pedig a barátnőimmel a Balatonra. Amikor újra láttuk egymást, én a nyakába ugrottam, ő viszont mintha már nem ugyanaz az ember lett volna, teljesen közömbös volt. Másképp állt hozzám, ekkor éreztem, hogy valami megváltozott. Leültünk megbeszélni, és a beszélgetés végére úgy döntöttünk, főleg miatta, hogy nem folytatjuk tovább” – emlékezett vissza a 25 éves Laura, akinek saját vállalkozása van, és közösségi oldalán lévő fotóit nézegetve a szerelem is rátalált.

Annabella

„Engem nagyon meglepett! Sajnálom, hogy szétmentek. Én bizonyos szinten megkönnyebbülést éreztem a hír hallatán” – írta közösségi oldalán a szakítás hírére Annabella, A Nagy Ő második „helyezettje”.

A NAgy Ő választottjai - Tóth Dávid

(Fotó: Schumy Csaba/solwee)

Annabella egy ideje nem aktív közösségi oldalain, korábban nyilvános Insta-oldalát is privátra állította, így már csak követői láthatták életének képekben megosztott részleteit.

Annabella és Laura a mai napig jó baráti viszonyt ápolnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top