nlc.hu
Életmód

A Nagy Ő: Annabella véleménye a szakításról

A Nagy Ő: Annabella megkönnyebbült, miután megtudta, hogy szakított Tóth Dávid és Laura

A követői kikérték Annabella véleményét.

Ahogy arról az nlc elsőként beszámolt, két hónapig tartott Laura és Tóth Dávid kapcsolata. „Két hónapig voltunk együtt, augusztus végéig alkottunk egy párt. Jól indult, intenzív volt, hatalmas érzelmekkel, folyamatos együttléttel. Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk. Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, minden tökéletes, nem jönnek ki a hibák, ám egy idő után átfordulnak az érzelmek, és ekkor derül ki, hogy a hibák ellenére képesek vagytok-e együtt élni” – mondta nekünk Laura pár nappal ezelőtt. Tegnap reggel a Mokkában is beszéltek a kapcsolatukról, amire Annabella is reagált. 

annabella vélemény

„Engem nagyon meglepett! Sajnálom, hogy szétmentek. Én bizonyos szinten megkönnyebbülést éreztem a hír hallatán” – írta közösségi oldalán A Nagy Ő második helyezettje”. Az is kiderült, hogy szakításként élte meg az elválást és 2 hónapig tartott, mire túllépett Dávidon. Volt, aki arra volt kíváncsi, hogy belevágna-e újra egy ilyen kalandba, erre pedig azt volt a válasza, hogy ha olyan férfi keresné a Nagy Ő-t, aki megfogja, akkor igen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top