Összeállt az Ázsia Expressz TOP3-as mezőnye, újabb pár búcsúzott

F.C. | 2023. November 15.
Napokon belül kiderül, ki nyeri a versenyt.

Az Ázsia Expressz keddi adásában kialakult a TOP3-as mezőny. A kaland-reality utolsó hetében versenyző 4 páros közül egynek távoznia kellett.

A keddi adás egész napos küldetésében a pároknak csak egy-egy tagja vett részt (ők voltak a „futók”), közben a másiknak (úgynevezett „bástyaként”) játékokon kellett helyt állni, amelynek kimenetelével vagy segíteni tudta vagy sajnálatos módon éppen hátráltatta az úton lévő társát. Végül a „futók” célba érkezési sorrendje döntött arról, hogy ki lesz az Ázsia Expressz TOP3 párosa.

Elsőként Vágner Fanni érkezett meg, így kedvesével, Hegyes Bercivel elsőként biztosították be a helyüket a dobogós mezőnybe. Másodiknak Kucsera Gábor ért célba, így a Tóth Dáviddal alkotott párosa is bekerült a TOP3-ba. A harmadik helyért azonban szoros küzdelem folyt, végül 1 perccel Kempf Zozo bizonyult a gyorsabbnak Kafival szemben, így a Kempf Zozo-Pető Brúnó páros „kvalifikálta” magát a legjobb 3 közé, a modellek – Kafi Rea Milla és Kecskés Enikő – számára véget ért a kaland-reality. Újból, de most már véglegesen távozniuk kellett a kaland-realityből.

Kafi Rea Milla és Kecskés Enikő párosa nem jutott be az Ázsia Expressz TOP3-as mezőnyébe – Fotó: Sajtószoba

Arra a kérdésre, hogy mit adott számukra az Ázsia Expressz, a következőket mondta Enikő: „Egy elég kényelmes típus vagyok, és számomra is érdekes volt, hogy mennyire nem zavart engem nagyon sok körülmény. Az, hogy elég kényelmetlen helyen aludtunk, hogy nem tudtunk ruhát cserélni, hogy fizikailag olyan megerőltető dolgokat csináltunk, amikre nem gondoltam, hogy képes lennék. Azt gondolom, abszolút félre tudtuk tenni az igényeinket. Azt, hogy fáradtak vagyunk, és maximálisan a feladatra koncentrálni. (…) Azt gondolom, jól teljesítettünk és büszke vagyok magunkra.”

A november 17-i, pénteki adásban kiderül, hogy a TOP3 páros közül ki nyeri a 10 millió forintos fődíjat.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version