Nyertes Zsuzsa hónapokig titkolta, hogy unokája született

T. D. | 2023. November 16.
Még magát is meglepte, hogy sikerült nem világgá kürtölnie örömét.

Bátran kijelenthetjük, Nyertes Zsuzsa a titkok megőrzésének nagymestere. Elég csak arra gondolni, hogy egészen 2023 januárjáig nem árulta el, kedvese 4 évvel ezelőtt, a 60. születésnapján megkérte a kezét. Bár arról, hogy lesz-e esküvő, és ha igen, hogyan képzeli el, hiába faggatják a színésznőt, frappánsan, de mindig kitér a válaszadás elől. 

Fotó: Olajos Piroska

Éppen ezért nem meglepő, hogy hónapokig titokban tudta tartani, hogy nagymama lett. 

„Őszinte leszek, nagyon csodálkozom magamon, hogy eddig sikerült titokban tartanom Olcsit, de ez volt a lányom kifejezett kérése, és nem akartam szégyenben maradni előtte. Cserébe megígérte, ha eljön az ideje, szabadon világgá kürtölhetem a boldogságomat. Most, hogy túl vagyunk az első három hónapon, már nem kell titkolóznom – újságolta boldogan a Story magazinnak a művésznő. – Jó, jó, az igazság az, hogy nem teljesen sikerült megőriznem a hírt… Amint aznap este hazaértünk, felhívtam a legközelebbi barátaimat és kollégáimat, Sáfár Anikót, Bodrogi Gyuszit és Straub Dezsőt. Bennük tökéletesen megbíztam, és miután Olivia megszületett, újból tárcsáztam őket…”

A magazinnak a lánya is megszólalt, aki nem teljesen bízott meg édesanyjában. „Biztos voltam benne, hogy maximum egy hét után kikotyogja – mondta, majd nosztalgiázva mesélte, miként jelentették be a babavárást. A család a megszokott módon anyukája legkisebb húgánál, Andinál gyűlt össze szentestén. A vacsora után hagyományosan játszani kezdtek, mire a kismama új játékot javasolt. – Mindenki kezébe adtam egy borítékot, és az ultrahangfelvétel hátoldalára személyes üzenetet írtam, például ezt: ’Szia, nagypapi! Júliusban érkezem, és várom a találkozást!’ Anyának esett le utoljára a hír, mert azt hitte, a mellette ülő nagymamának szóló borítékot kapta meg, közben ő lett az új nagymama a családban. Miután felfogta, örömkönnyekkel borult a nyakamba.

Story magazin címlap

Exit mobile version