nlc.hu
Sztárok
Vihar csapott le Nyertes Zsuzsa lányának esküvőjére

Lecsaptak az égiek Nyertes Zsuzsa lányának álomesküvőjére

Egy masszív balatoni vihar kapta telibe Nyertes Zsuzsa lánya, Zsuzsó esküvőjét. Bár a programot kicsit át kellett szervezni, és az eső kizárólag a fotózás idejére csillapodott, attól még hatalmas buli kerekedett a dologból.

Nyertes Zsuzsa rendkívül büszke a lányára, Zsuzsóra, aki nemrég a Balatonnál ment férjhez. A párjától nem egészen egy évvel ezelőtt kislánya is született, Olivia. A büszke nagymama a Story magazint avatta be az esküvő részleteibe, sőt még exkluzív esküvői fotókat is megosztott a lappal.

Az álomesküvő egyáltalán nem álomszerűen kezdődött. A kis Olivia beteg lett, de a szülei és nagymamája szerencséjére pont eléggé rendbe jött az esküvő napjára ahhoz, hogy ez ne nyomja rá a bélyegét a nagy napra.

Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsa, a büszke nagymama (fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

A nagy napra a büszke anyuka kétszáz szál fehér rózsát és virágszirmokat vitt magával. A terv az volt, hogy a szabadban, a fűben helyezik el őket, csakhogy Zánkára lecsapott a vihar.

A leandereket úgy döntötte ki, mintha pillacukrok lettek volna

– mesélte a színésznő. Végül a ceremóniára a rendezvényházban került sor, de ez egyáltalán nem zavarta a vendégsereget, akik hajnali négyig mulattak.

Nyertes Zsuzsa alaposan megkönnyezte az eseményt: amikor először látta meg Zsuzsót a menyasszonyi ruhájában, a könnyei teljesen elmosták a sminkjét. Mivel számított arra, hogy a nap folyamán sokszor fog még sírni, később már inkább smink nélkül vett részt a ceremónián.

Story címlap

Keresd a legjobb sztársztorikat a legújabb Storyban!

Zsuzsa jó barátjával, Straub Dezsővel kis műsorra is készült, ám az utolsó pillanatban változtatniuk kellett, mivel rájöttek, hogy az Amerikából érkező vendégek nem annyira értékelnék a verseket, így inkább a dalolásra helyeződött a fókusz. A lagzi fiatalos és lendületes volt, a DJ mai slágereket játszott, az ételek között pedig lehetett találni hagyományos és modern fogásokat is.

Amikor a vejem arcán láttam, mennyire szereti a lányom, megnyugodtam, hogy biztonságban tudhatom őt akkor is, mikor mi az apukájával már nem leszünk. Soha nem gondoltam volna, hogy egy gyerekkori barát lesz a lányom férje, de örülök, hogy a sors Vincét rendelte Zsuzsó mellé

– foglalta össze az érzéseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top