nlc.hu
Sztárok

Nyertes Zsuzsa a lánya esküvőjéről

Megszólalt az esküvőről Nyertes Zsuzsa: „Izgatottan várjuk, készülünk rá”

Részleteket árult el a nagy napról.

Nagy esemény előtt áll Nyertes Zsuzsa és családja. A 65 éves színésznő lánya, Zsuzsó és párja hamarosan összeházasodik – írja a Blikk

Nyertes Zsuzsa,

Nyertes Zsuzsa a Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

A májusi esküvőről részleteket is elárult a bulvárlapnak Nyertes Zsuzsa: “A szervezés nagy részét a lányom és a leendő vejem együtt végzi. (…) Amiben részt veszek én is, az a ruha, gyűrű, frizura és a smink kiválasztása”. Elárulta, biztos nagyon megható nap lesz mindnyájuk számára. “Már mi is izgatottan várjuk, készülünk rá” – tette hozzá.

A színésznő amúgy 7 hónapja már boldog nagymama. Hetente kétszer is meglátogatja a kis Olíviát, aki miatt sokáig fitt és egészséges szeretne maradni: “Szépen öregedő és egészséges nagymamája akarok lenni Olíviának. Olyan, aki le tud mellé térdelni, le tud feküdni a földre, könnyen felpattan onnan és tud majd vele szaladgálni”.

Azt, hogy unokája született, hónapokig titkolta. Még magát is meglepte, hogy sikerült nem világgá kürtölnie örömét. “Ez volt a lányom kifejezett kérése, és nem akartam szégyenben maradni előtte” – indokolta akkor.

Ez is érdekelhet Henry Kettner, Rebeka, Shane Tusup, Viktória Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top