nlc.hu
Család

Nyertes Zsuzsa először mutatta meg unokáját

Nyertes Zsuzsa először mutatta meg unokáját – videó

Nyertes Zsuzsa igazi örömhírről számolt be a Mokka műsorában.

Nyertes Zsuzsa a Mokkában árulta el, hogy tavasszal férjhez megy a lánya. Az esküvőre kicsit több mint félévvel azután fog sor kerülni, hogy megszületett a színésznő második unokája, Olívia. Az első unokája, Sophie korábban Amerikában született – írja a Bors.

“Ma féléves Olívia. Ezt a képet most láthatjátok először róla. Lehet, hogy kikapok, de nem bírtam  magamban tartani ezt a boldogságot. Kipofásodott! Képzeljétek el, kúszik-mászik a kezével és a lábával. Tegnap babaúsztatáson voltunk, imádja a vizet. Voltunk már így öten wellnesezni is, azt kaptam a szülinapomra” – mondta a színésznő, aki az esküvő szervezéséről is beszélt:

Nyertes Zsuzsa kétszeres nagymama

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

“Azt akarom, hogy a legcsodásabb napjuk legyen, és az is lesz. Ők szervezik ketten, nem csak a kémia működik közöttük, meg a szerelem, hanem eszméletlenül jó társak és szervezők is együtt. Nem is nagyon engednek beleszólni” – mondta Nyertes Zsuzsa, akinek nagy vágya, hogy szerepelhessen a Dancing with The Stars műsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top