nlc.hu
Sztárok

Nyertes Zsuzsa vágya

Nyertes Zsuzsa szívesen szerepelne a Dancing with the Stars következő évadában

Eszenyi Enikő után úgy érzi, neki is ott a helye.

Nyertes Zsuzsa 65 éves lett, ebből az apropóból szerepelt a TV2 Mokka csütörtöki adásában. A színésznő bakancslistáján még sok álom szerepel, köztük utazás a családjával, főleg olyan helyekre, ahol még sosem járt. Egy különleges dolgot is elárult: egy televíziós műsor is vonzza, méghozzá a TV2 nagy sikerű táncos show-ja. 

„Még a bakancslistámon van a Dancing with the Stars. Most már nagyon vágyom rá. Most, hogy az Eszenyi Enikő volt, gondoltam, hogy egy nagymama is elférne a következő évi Dancing with the Starsban” – nyilatkozta a reggeli adásban a híresség. 

Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsa (Fotó: Olajos Piroska)

Hónapokig titkolta, hogy unokája született

„Őszinte leszek, nagyon csodálkozom magamon, hogy eddig sikerült titokban tartanom Olcsit, de ez volt a lányom kifejezett kérése, és nem akartam szégyenben maradni előtte. Cserébe megígérte, ha eljön az ideje, szabadon világgá kürtölhetem a boldogságomat. Most, hogy túl vagyunk az első három hónapon, már nem kell titkolóznom – újságolta boldogan a Story magazinnak a művésznő. – Jó, jó, az igazság az, hogy nem teljesen sikerült megőriznem a hírt… Amint aznap este hazaértünk, felhívtam a legközelebbi barátaimat és kollégáimat, Sáfár Anikót, Bodrogi Gyuszit és Straub Dezsőt. Bennük tökéletesen megbíztam, és miután Olivia megszületett, újból tárcsáztam őket…” – nyilatkozta novemberen Zsuzsa, aki imád nagymama lenni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top