nlc.hu
Család

Ukrán orvos segített Nyertes Zsuzsa anyján

Egy ukrán ideggyógyász segített Nyertes Zsuzsa édesanyján

A színésznő 83 éves édesanyja állandó felügyeletre szorul.

Nyertes Zsuzsa édesanyját tavaly többször is megműtötték, ráadásul decemberben elesett az otthonában, ami tovább súlyosbította az állapotát. A színésznő a közösségi oldalán kért segítséget a követőitől, nem sokkal később pedig rábukkant egy külföldi orvosra, aki nagyban hozzájárult az anyukája gyógyulásához.

Nyertes Zsuzsa

Fotó: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central

„Egy már nyugdíjas ukrán ideggyógyász segített akupunktúrás kezeléssel rajta. Azt nem mondom, hogy teljesen megszűnt, de jelentősen csökkentek a fájdalmai. Mami nagyon jól van, olyan, mint egy rakoncátlan kisgyerek, mindent ő akar csinálni. A Jóisten vigyáz ránk, mert a minap belebotlott a papucsába, és elesett. Azon kívül, hogy megütötte magát, nagyobb baj nem történt. Az ő korában egy ilyen baleset súlyos következményekkel járhat” – mondta a Borsnak Nyertes Zsuzsa, majd hozzátette, az édesanyjának folyamatos felügyeletre van szüksége.

„Állandóan aggódok érte, magához képest jól van, de a nap 24 órájában vele van egy nagyon kedves hölgy, Andrea. Mindenben segíti és vigyáz anyukámra. Mi is majd’ minden nap megyünk hozzá, de a testvéreimmel sokkal nyugodtabban alszunk, mert tudjuk, hogy sosincs egyedül.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top