Jákob Zoltán ezzel a több száz milliós Ferrarival flangál majd Budapesten

S.D.V. | 2023. November 24.
A milliárdos büszkén mutogatja a luxusjárgányt.

Jákob Zoltán a Ferrari Purosangue típusú SUV-t néhány hónappal ezelőtt rendelte magának, a videó szerint pedig két hét múlva örökre az övé lesz. „Nem tudom pontosan, mennyibe kerül, csak azt, hogy 150-250 millió forint között lesz” – közölte korábban a nyilvánossággal az egykori Nagy Ő, aki azt is hozzátette, hogy az új autójával végre lehet majd padkázni. Íme az említett videó:

@jakob.zoli Megérkezett🤩🏎️🤩 A világ leggyorsabb SUV-ja: Ferrari Purosangue #ferraripurosangue #ferrari ♬ eredeti hang - 🎶Zoller Zsolt🎶

„A világ leggyorsabb SUV-ja gördül ki most azon az ajtón! Úristen, megjött! Végre egy kényelmes, tágas Ferrari, amivel még padkázni is lehet” – tette hozzá Zoltán. Ez az első ilyen autó Magyarországon.

Jákob Zoltán (Fotó: Trenka Attila)

Jákob Zoltán véleménye a pénzről 

„Én gyerekkoromban boldog voltam, aztán jöttek az elvárások, a megfelelési kényszer az iskolában és a munkában. Elveszítettem ezt a szabad életet, a laza, felhőtlen boldogságot. Most ezt én visszakaptam” – kezdte egy korábbi interjúban az üzletember, aki elárulta, saját magán tapasztalja, hogy igaz a mondás, miszerint a pénz nem tesz boldoggá, neki mégis sikerült rálelni az örömre.

„Én láttam sok olyan gazdag embert, akik nem boldogok. Arra jöttem rá, nem a pénz segít a boldogságban, hanem magadat fel kell építeni ahhoz, hogy be tudd fogadni a dolgokat. A hozzászokás és a telítődés előbb-utóbb elér mindenbe. Ezért van az, hogy sok gazdag hiába vesz bármit, nem lesz boldog. Ha van egy olyan mentalitásod, amivel keresed mindig az újat, az új impulzusokat, többfajta témakörön belül, jótékonyság, utazás, az mindig új örömet ad.”

Exit mobile version