nlc.hu
Sztárok

Interjú Hajnal Bettivel, A Nagy Ő győztesével

A Nagy Ő győztese, Betti az nlc-nek: „Szeretném motiválni a hozzám hasonló hölgyeket, hogy ne adják fel”

Egy hete ért véget A Nagy Ő, Zoli pedig 17 hölgy közül kiválasztotta azt, aki a legközelebb került a szívéhez, Bettit.

Hajnal Betti A Nagy Ő első adásában a családjával érkezett Jákob Zoltánhoz a vörös szőnyegen, elkísérték a szülei, valamint kislánya is. A műkörmösként dolgozó anyuka akkor elárulta, valójában már évekkel ezelőtt kiszúrta magának Zolit egy Crystal Nails-előadáson, így a műsor számára egy mesébe illő álom volt. Hosszú utat tettek meg, míg a milliárdos az utolsó vörös rózsát átnyújtotta Bettinek, akivel azóta sem szakították meg a kapcsolatot, sőt, még csak most kezdenek el igazán randevúzni.

Hajnal Betti

Fotó: TV2

A Nagy Ő választottja elárulta, mivel hónapokig nem tudtak a nyilvánosság előtt találkozni az üzletemberrel, most törekednek arra, hogy minél több időt tudjanak együtt tölteni.

Megpróbálunk minél többet találkozni, annak függvényében, ki mennyit dolgozik, mert mindketten nagyon sokat dolgozunk, de próbálunk mindent úgy alakítani, hogy jó legyen, és ebből akár igazi szerelem is válhasson – mondta az nlc-nek Betti, aki arról is beszélt, milyen volt számára visszanézni a műsort. – Megmondom őszintén, nem vagyok az a múltban leragadós típus, tehát egy fél éve leforgott műsort jó, illetve rossz is volt visszanézni. Nyilván abból a szempontból, hogy most tudtam meg, Zoli kivel hogyan viselkedett a randin, de nem éreztem magam ettől rosszul. Sőt, a legvégén a Natival eltöltött randevúján még el is mosolyodtam, hogy milyen jó hangulatban telt. Nem voltam féltékeny, mint a műsorban, megkönnyebbülve néztem mi történt, mert már tudtam a végeredményt.

Hozzátette, természetesen nem hagyta hidegen, amikor azt látta, hogy Zoli más lányokkal csókolózott, de igyekszik előre nézni, nem hátra. Betti tisztában van vele, nem volt a műsorban semleges vagy olyan személy, akit mindenki szeret, de ennek az oka éppen az volt, hogy mindenről tudni szeretet volna, hogy később ne érjék meglepetések. „Úgy voltam vele, inkább fogadjanak el így, hogy vannak negatív tulajdonságaim, mint hogy olyannak állítom be magam, akit mindenki szeret. Azért álltam bele a konfliktusokba, mert nem féltékeny voltam, hanem szerettem volna tudni, hogy melyik lányban bízhatok. Nem ért csalódás, amikor visszanéztem a műsort, mert megtudtam, voltak azért ott taktikai lépések, és nem mindenki cselekedett őszintén.

Mint mondta, a műsor előtt 13 kilótól szabadult meg, de még így is érték negatív beszólások a külsejét illetően, ám végül a Nagy Ő döntése őt igazolta. „Léteznek olyan készítmények, amelyek engem is hozzásegítettek ahhoz, hogy egy hónap alatt fogyjak 13 kilót. Alapjáraton nyilván nem ez a legegészségesebb módja a fogyásnak, de én bevállaltam. Amellett, hogy önmagamért is tettem, tisztában voltam vele, hogy a képernyő még inkább vastagítja az embert és nem szerettem volna úgy kinézni, mint egy Michelin-baba. Ennek ellenére valóban kaptam negatív impulzusokat. Mindez azért, mert a mai világban különféle normatívákat állítottak fel, hogy a tévében mindenkinek 50 kilósnak, tökéletesnek kell lennie, éppen ezért már a nézők is ezt várják el. Ha valaki nem felel meg ennek az átlagnak, mert vékonyabb vagy húsosabb, akkor ő ki van lőve, mert »dagadt« vagy »túl vékony«. Én ezt egyáltalán nem támogatom.

Ez a műsor azért volt nagyon jó számomra – amellett, hogy megkaptam a férfi szívét –, mert akkora önbizalmat adott, annyival másabb lett az életfelfogásom, hogy nem érdekel az emberek véleménye. Tudom jól, mennyi tettem ezért és most ott tartunk, hogy százból kilencven ember pozitívan áll hozzám, hogy végre egy olyan nő, aki más.

Az édesanya példája rengeteg nőnek adhat motivációt, hiszen bejárta az utat, ami oda vezetett, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen, majd egy ország szeme láttára választotta őt a milliárdos. 

Nagyon nagy terveim vannak ezzel kapcsolatban a közeljövőben. Szeretném motiválni a hozzám hasonló hölgyeket, hogy ne adják fel, ha bántás éri őket, ne csüggedjenek el, legyenek magabiztosak.

Habár korábban úgy nyilatkozott, tovább szeretne fogyni, mára erről is megváltozott a véleménye. „Azóta egy kilótól szabadultam meg, de inkább formálódtam, amit a jövőben is tartani szeretnék. Nem az a célom, hogy csontsoványra lefogyjak, mert akkor elveszteném a hitelességemet, hanem szeretném megszerezni az elképzelt formámat. Ebben Emőke fog nekem segíteni, mert összeállít egy edzéstervet és étrendet is. A formára megyünk rá, nem a súlyra, mert az csak egy szám, az egészséges külső és belső sokkal fontosabb.

Betti zárszóként elmondta, nagyon jól érezte magát a műsorban és Zoli társaságában, hiszen a korábbi kapcsolataiban sosem volt olyan, hogy valaki ennyire nőként kezelné őt. Reméli, szép jövő vár kettőjükre. Ami pedig a lányokat illeti, kettő személy kivételével többekkel is tartja a kapcsolatot, vannak, akikkel kifejezetten baráti viszony alakult ki közöttük.

Fotókon Betti átalakulása

Betti A Nagy Ő előtt
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top