nlc.hu
Sztárok

Hajnal Betti a közös fotókról

A Nagy Ő győztese ezért nem hajlandó törölni közös fotóit Jákob Zoltánnal

Egy követője vonta kérdőre.

Jákob Zoltán Hajnal Bettit választotta A Nagy Ő-ben. Bár a szikra megvolt közöttük, kevés idejük maradt arra, hogy a műsor után ténylegesen is megismerkedjenek. Igyekeztek randevúzni, sőt még családlátogatáson is voltak, végül az üzletember úgy döntött, ebből a kapcsolatból nem lesz több

Hajnal Betti

Fotó: TV2

Nagyon sok új vendégem érkezett a műsornak köszönhetően, így állandó pörgésben vagyok, ami nagyon leterhel. Négy éve nincs tartós, normális kapcsolatom a munkám miatt, ugyanis sokszor csak annak élek… A sok kötelesség legalább eltereli a gondolataim a történtekről. Így, hogy nincs sok szabadidőm, ez megkönnyíti a dolgomat. Zolival egyébként nem zártunk ki semmit se, mikor eldöntöttünk, hogy különválunk, de most barátok vagyunk. Később azonban lehet ebből egy nagyon szoros barátság is” – nyilatkozta a szakítás után Betti, aki úgy érzi, egy jó időre félre teszi a szerelmet. 

A szép emlékeket azonban őrzi a közösségi oldalain, ami nem is tetszik mindenkinek – szúrta ki a Blikk

Nem gondolod, hogy a Zolival közös képeket le kellene törölni? Kicsit ízléstelen, hogy még mindig ezzel haknizol” – szállt bele az egyik követője A Nagy Ő győztesébe, aki frappáns választ adott. 

Nem gondolod, hogy az én oldalamon emlékek vannak, és azt törlöm le, amit szeretnék?! Ez nem haknizás, ez emlék, neked is kívánok ilyen jó emlékeket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top