nlc.hu
Sztárok

Emiatt szakított Jákob Zoli és párja

Végre kiderült: emiatt szakított Jákob Zoli és párja, A Nagy Ő-győztes Betti

Egyelőre egyikük sem akar új párkapcsolatot.

Hajnal Betti régóta dédelgetett álma volt Jákob Zolival szerelembe esni, és ez a párkereső műsor segítségével valóra is vált. Hat együtt töltött hónap után azonban jobbnak látták, ha elengedik egymás kezét. A Nagy Ő-győztes először beszélt a szakításuk tényleges okairól.

Jákob Zoli és Betti - Forrás: A Nagy Ő - videó

Nem működött Jákob Zoli és Betti párkapcsolata – Forrás: A Nagy Ő – videó

„Valós érzelmek alakultak ki kettőnk között, és tiszta szívemből szerettem volna, hogy ez a kapcsolat működőképes legyen. De annyira más élet- és anyagi körülményeink vannak, hogy egy idő után kiütköztek a különbségek” – árulta el a Story magazinnak. Elmondása szerint az életritmusuk is teljesen más. „Míg én 10-12 órát dolgozom, és utána a kislányommal vagyok, addig Zoli egészen máshogy él. Ő ott tart, hogy gondol egyet, és spontán elutazik, (…) csak én nem tudok mindent félretenni, és vele tartani. Viszont sem az ő, sem az én életemet nem akartuk a felborítani” – magyarázta a műkörmösként dolgozó anyuka, aki egyelőre nem akar más férfi felé nyitni.

Mindemellett szerinte más is közrejátszott abban, hogy szakítás lett a vége: „Hihetetlen figyelem övezett minket, és rengeteg támadást kaptunk. Azt gondolom, ez is hozzásegített minket a döntéshez. (…) Ez most nem a mi időnk volt Zolival. Csendben, szépen váltunk el. Ha idővel lecsendesedik minden körülöttünk, meglehet, egyszer még egymásra találunk.

A Story magazinnak Jákob Zoli is elmondta, hogy szerinte miért nem működött a kapcsolatuk. Részéről a szakítás fő oka az volt, hogy nem tudták egyeztetni az elképzeléseiket, és ezáltal a milliárdos üzletember nem látta a közös jövőjüket. „Próbáltuk megoldani a gondokat, ezek között felütötte a fejét féltékenység és vitahangerő-probléma is a részemről, de azt gondolom, mindkettőnk felelőssége, hogy nem jött össze ez a kapcsolat. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, de végül úgy döntöttünk, nem raboljuk egymás idejét” – vallotta be a milliárdos üzletember, aki egyelőre felfüggeszti a párkeresést.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Végre kiderült: emiatt szakított Jákob Zoli és párja, a Nagy Ő-győztes Betti

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top