nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő hölgyei

Emlékszel még rájuk? Így néznek ki most a Nagy Ő-ben választott hölgyek

A legtöbb műsor után folytatódott románc nem tartott tovább pár hónapnál. De mivel foglalkoznak most a hölgyek? Néhányuk például új foglalkozás után nézett.

The Bachelor című amerikai párválasztóshow magyar változata 2003 őszén érkezett Magyarországra, és a Nagy Ő címet viselte. A műsorban 25-en versenyeztek a Nagy Ő kegyeiért, aki romantikus randevúkra vitte őket, hogy jobban megismerkedjenek.

Noszály Sándor és Kőszegi Melinda

Az első magyar Nagy Ő Noszály Sándor teniszező volt. A műsorbeli választottja Kőszegi Melinda lett, akivel valóban megpróbálták együtt, még könyvet is írta közösen. 3 hónapig alkottak egy párt, együtt is éltek, de aztán szétváltak az útjaik. A hölgyet nem sikerült megtalálunk a közösségi oldalakon, így egy régebbi fotót raktunk be róla. 

Kőszegi Melinda és Noszály Sándor

Kőszegi Melinda és Noszály Sándor évekkel ezelőtt. (Fotó: Rákosi Péter)

Gyursánszky Gábor és Nikolett

2004 őszén újra egy sportoló lett a Nagy Ő, Gyursánszky Gábor vízisí-bajnok személyében. A Nagy Ő ebben a szériában sem találta meg köztük az igazit. „A műsorban azért választottam Nikit, mert ő volt a legszimpatikusabb, érzékeny, kulturált lány. De kapcsolatunk nem lett volna működőképes. Barátok maradtunk” – nyilatkozta a műsor után nem sokkal.

Tóth Dávid és Szalai Laura

Bár a pár itt is megpróbálta a közös életet, a románc itt sem tartott sokáig. Laura később így nyilatkozott a kapcsolatukról. 

„Két hónapig voltunk együtt,  augusztus végéig alkottunk egy párt. Jól indult, intenzív volt, hatalmas érzelmekkel, folyamatos együttléttel. Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk. Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, minden tökéletes, nem jönnek ki a hibák, ám egy idő után átfordulnak az érzelmek, és ekkor derül ki, hogy a hibák ellenére képesek vagytok-e együtt élni. Sokat kritizált, és részemről is voltak olyan dolgok, amik már nem annyira tetszettek benne. Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett, és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel. Augusztus vége felé külön töltöttünk pár napot: Dávid elment edzőtáborba, én pedig a barátnőimmel a Balatonra. Amikor újra láttuk egymást, én a nyakába ugrottam, ő viszont mintha már nem ugyanaz az ember lett volna, teljesen közömbös volt. Másképp állt hozzám, ekkor éreztem, hogy valami megváltozott. Leültünk megbeszélni, és a beszélgetés végére úgy döntöttünk, főleg miatta, hogy nem folytatjuk tovább” – mondta a 26 éves lány, akinek saját vállalkozása van, az Instagram-oldala szerint digitális tartalomkészítő. 

Árpa Attila és Nyergesi Tímea

A műsorral együtt azonban a románc is véget ért, és a kialakult vonzalom ellenére a pár békében vált el egymástól. Timi most több lábon él, egyrészt továbbra is foglalkozik lovakkal, és mint mostanában több celeb, ő is felregisztrált az OnlyFansre. Erről nyáron még mi is cikkeztünk.

„Beával összebarátkoztunk a műsor után, így lett OnlyFansem, ő mutatta meg. Hallottam róla korábban, de akkor nem foglalkoztam vele. Most úgy gondoltam, hogy megnézem én is, mit lehet ebből kihozni. Vannak olyan képeim, amelyeket Instagramra már soknak érzek, ezért OnlyFansre a merészebb, budoár fotókat töltöm fel”  – magyarázta a Blikknek Timi, akinek a fotóit havi 20 dollárért, körülbelül 6930 forintért lehet megtekinteni.

„Lesznek erotikusabb képek is. Folyamatban vannak az anyagok, amik takarnak merészebb vonalat is. A lovas fotózást szeretnénk továbbvinni profi fotóssal. Igényes képek várhatóak, vannak terveink bőven Beával is! Feliratkoztak az oldalra olyan férfiak, akik a műsorban is követtek, és örültek, amikor megtaláltak ezen a platformon. Kapok üzenetet bőven.” 

Jákob Zoltán és Hajnal Bettina 

A Nagy Ő legújabb évadában Jákob Zoltán, Magyarország 39. leggazdagabb embere kereste a szerelmet. A 17 hölgy közül Bettit választotta, akinek még a családjával is megismerkedhetett az utolsó randijukon. Zoltán a körmösként dolgozó hölggyel azóta sem szakította meg a kapcsolatot, sőt, még csak most kezdenek el igazán randevúzni.

„Megpróbálunk minél többet találkozni, annak függvényében, ki mennyit dolgozik, mert mindketten nagyon sokat dolgozunk, de próbálunk mindent úgy alakítani, hogy jó legyen, és ebből akár igazi szerelem is válhasson” – mondta az nlc-nek Betti, aki arról is beszélt, milyen volt számára visszanézni a műsort.

„Megmondom őszintén, nem vagyok az a múltban leragadós típus, tehát egy fél éve leforgott műsort jó, illetve rossz is volt visszanézni. Nyilván abból a szempontból, hogy most tudtam meg, Zoli kivel hogyan viselkedett a randin, de nem éreztem magam ettől rosszul. Sőt, a legvégén a Natival eltöltött randevúján még el is mosolyodtam, hogy milyen jó hangulatban telt. Nem voltam féltékeny, mint a műsorban, megkönnyebbülve néztem mi történt, mert már tudtam a végeredményt.”

Mint mondta, a műsor előtt 13 kilótól szabadult meg, de még így is érték negatív beszólások a külsejét illetően, ám végül a Nagy Ő döntése őt igazolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top