nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán, a Nagy Ő

Jákob Zoltán megszólalt: Ezt érzi valójában választottja, Betti iránt

A Nagy Ő a műsorról és az érzéseiről is őszintén vallott.

Jákob Zoltán, az ország 39. leggazdagabb embere a műsor végén a műkörmösként dolgozó Hajnal Bettinát választotta. Bár a Mokkában tegnap már beszéltek arról, hogy az ismerkedés fázisában vannak, a 24.hu-nak Zoltán már több részletet osztott meg a közös jövőjükről. Mint lenyilatkozta, Bettivel a forgatás lezárulta után egészen az utolsó epizód adásba kerüléséig nem találkozhattak, ami kissé megnehezítette a kapcsolatteremtést. 

„Vártuk, mi lesz. Az elmúlt három hét, amíg a tévében is ment a műsor, az nagyon fontos volt, mert kétszer annyit láttam a lányokból, mint addig. Most már láthattam azokat a privát beszélgetéseket, amiket egymás közt ejtettek meg. Én szigorúan csak akkor találkoztam velük a forgatás alatt, mikor a kamerák forogtak” – kezdte Zoltán, majd Betti személyiségéről beszélt.

„Azt látom, hogy privátban ugyanolyan kedves, mint amilyen a randikon volt: makulátlan. Ám azt is láttam a tévében, hogy ez nem mindig volt így a műsorban. Muszáj olyan helyzetekbe kerüljünk, amik nem annyira sterilek, mint egy forgatás. (…) Külsőre is tetszett, de őszinte leszek: a műsor közben legalább hat lányról gondoltam azt, hogy ő lehet majd a győztes. Ez folyamatosan változott a randik alkalmával.”

És hogy mi lesz a jövő? Az üzletember nem adott konkrét választ. 

Jákob Zoltán és Hajnal Bettina (Fotó: TV2)

Jákob Zoltán és Hajnal Bettina (Fotó: TV2)

„Elkezdjük ezt a kapcsolatot építeni. De én már A Nagy Ő alatt is elmondtam: nem életre szóló kapcsolatot keresek, csupán elindítunk valamit, és megnézzük, hová fut ki.”

Jákob Zoltán egyelőre nem mutatta be Bettit három gyerekének. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top