nlc.hu
Sztárok

Szily Nóra véleménye a Nagy Ő műsorról

Durván kiakadt Szily Nóra a Nagy Ő-re: „Kikérem magamnak, mint nő”

Bálint Antónia is osztotta Szily Nóra véleményét.

Szily Nóra éles kritikát fogalmazott meg az Instagramon a TV2 Nagy Ő című műsoráról. A műsorvezető-pszichológus azt írta, nőként kikéri magának azt, amit és ahogyan ez a műsor a nőkről sugall.

„Nem szoktam kritikát megfogalmazni. De most épp belenéztem a TV2 »Nagy Ő« műsorába. Ezennel kikérem magamnak, mint NŐ, azt, amit és ahogy sugall, mutat a nemünkről!!! Ismerem a média működését. Persze, van az a pénz… – illetve NE LEGYEN! Ez nem lehetne megengedett. Akik ezt szerkesztették – nem a kollégáim, az tuti” – írja Szily.

Posztjához Bálint Antónia is hozzászólt, aki ugyan még nem nézte meg a Nagy Ő-t, de látatlanban is igazat ad Szily Nórának. „Ha te a profizmusoddal egyáltalán ebbe belenéztél, megemlíted ezt, és ez a véleményed, akkor az biztos, hogy úgy is van.”

Szily Nóra

Szily Nóra (Fotó: Korponai Tamás)

A Nagy Ő-ről az nlc Szabadidő rovat szerkesztőjének is hasonló volt a véleménye; mint írta, a Nagy Ő egyetlen adása évekkel vetette vissza a feminizmus eredményeit, hiszen abban a nők úgy küzdenek Jákob Zoliért, mint kiéhezett sakálok a döghúsért. „A Nagy Őben el kell fogadnunk, hogy kizárólag a férfi privilégiuma a választás, a nő meg csak álljon sorban, és örüljön annak, ha a pasi néha kitünteti őt a figyelmével, sőt küzdjön ezért a figyelemért” – írja Tócsa.

Szily egyébként már korábban is fogalmazott meg negatív véleményt a TV2-ről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top