nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő kiesőinek vallomása

A Nagy Ő kiesői: „Megkönnyebbülést éreztem, mert nagyon rivalizáltak bent a lányok”

Mónika és Vivien elárulták, milyen hangulatban zajlott valójában a Nagy Ő forgatása.

Az idei év Nagy Ő-je, Jákob Zoltán három lányt hagyott rózsa nélkül a hétfői adásban, így már csak 11-en küzdhetnek tovább a szívéért. A TV2 Mokkában a két kieső, Mónika és Vivien elárulták, milyen hangulatban zajlottak valójában a forgatások – írja a Blikk.

Megkönnyebbülést éreztem, mert nagyon rivalizáltak bent a lányok,nekem nem hiányzott ez a cirkusz az életemből, nagyon nyugodt az életvitelem.

Szomorú voltam, hogy nem tudtam hozzá közelebb kerülni, meg egy kicsit jobban megismerni, de nekem ez nyugalmat biztosított, mert nagyon nagy cirkuszok voltak bent… – emlékezett vissza Mónika, aki a legutóbbi adásban mindenki előtt rávetette magát Jákob Zolira, és megpróbálta lekapni.

A Nagy Ő

A Nagy Ő kiesői. (Fotó: TV2)

Vivien elmondta, ő szintén megkönnyebbült a kiesése után, amiben szerinte szerepet játszott, hogy ennyire őszinte volt.

Hozzátette, nagyon őrlődött Zoli és a kinti randipartnere, Ákos között, aki iránt érzései elmélyültek. Összességében pozitív élményeik vannak a műsorról. Mónika jelenleg felszolgálóként dolgozik, és rengeteg pozitív visszajelzést kap, az interneten kapott negatív kommentek pedig leperegnek róla. Vivi sem bánta meg, hogy részt vett a műsorban, holott ő is kapott negatív megjegyzéseket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top