nlc.hu
Sztárok
Jákob Zoli letaszította a trónról a legnépszerűbb influenszereket

Jákob Zoli letaszította a trónról a legnépszerűbb influenszereket

Az egykori Nagy Ő-t követik most a legtöbben Magyarországon.

Jákob Zoli nemcsak az üzletben és a nők között sikeres, hanem az interneten is tarol. Letaszította a trónról a legnépszerűbb influenszereket. Mint a Tények Plusz riportjából kiderül, a legfrissebb adatok szerint az egykori Nagy Ő-t követik a legtöbben a közösségi médiában, ő vezeti a listát a magyar nyelvű tartalomgyártók közül.

Csúcsra jutott Jákob Zoli - Fotó: TV2 / Tények Plusz - videó

Csúcsra jutott Jákob Zoli – Fotó: TV2 / Tények Plusz – videó

“Bennem van egyfajta versenyszellem, szeretek versenyezni. Mikor elérem az első helyet, akkor mindig keresek egy új célt. Az első helytől én nem leszek több, nem leszek más mint a többiek, csak azt gondolom, hogy valamit nagyon jól sikerült megcsinálnom, megoldanom, és keresem az új kihívást” – nyilatkozta a milliárdos üzletember, akinek – elmondása szerint – az a legnagyobb elismerés, hogy tudatják vele: szeretik őt.

Jákob Zolit követik most a legtöbben Magyarországon - Fotó: TV2 / Tények Plusz - videó

Jákob Zolit követik most a legtöbben Magyarországon – Fotó: TV2 / Tények Plusz – videó

“Nemrég volt olyan, hogy odajött valaki hozzám, miközben álltam a piros lámpánál az autómmal. Bekopogott az ablakon, leengedtem az ablakot, odaszólt hozzám: <<Nagyon szeretlek téged. Nagyon szeretem, amit csinálsz. És ne hagyd abba!>>” – mesélte Jákob Zoli. Ám arra is volt példa, hogy amikor kifogyott a benzin a luxusautójából, az emberek sorra megálltak, hogy segítsenek neki.

“Akiket most leelőztem, őket továbbra is tisztelettel követem” – üzente a lista sereghajtóinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top